Gigi Becali a confirmat! Fiica sa este însărcinată. Cum a aflat latifundiarul vestea cea mare

Gigi Becali a confirmat, în sfârşit, toate zvonurile! Teodora Becali şi soţul ei, Mihai Mincu, urmează să devină părinţi. Patronul FCSB a povestit cum a aflat vestea cea mare.

După nuntă, cei doi îndrăgostiți au plecat în America, în luna de miere. După ce s-au întors în țară, CIAO.RO anunța în

exclusivitate faptul că Teodora este însărcinată! Iată că, în preajma Crăciunului, Gigi Becali a hotărât să confirme faptul că va deveni bunic.

Cum a aflat Gigi Becali vestea cea mare

Într-o zi, când latifundiarul s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu?

Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică,

așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali.

Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi,

Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.