Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019. Ce îți aduc astrele de Sărbători

Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie 2019 este marcat de 3 evenimente astrologie importante care au loc în zodia Capricorn:
* Luna Nouă din 26 decembrie;
* conjuncția aducătoare de noroc dintre Soare și Jupiter, din 27 decembrie;
* intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului (29 decembrie).

Află cum te vor influența astrele între 23 și 29 decembrie!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, BERBEC

Berbecii pleacă la drum sau primesc un cadou valoros de la cineva din străinătate. Mijlocul săptămânii le poate aduce invitația la un eveniment,

în semn de recunoaștere a statului pe care nativii îl au în comunitate sau drept apreciere din partea șefilor. În weekend, prietenii „le calcă pragul”. Atenție, totuși, la cheltuieli!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, TAUR

Horoscopul săptămânii anunță posibile schimbări „de ultim moment” în agenda nativilor Taur. De exemplu, unii dintre ei decid,

peste noapte, să plece într-o călătorie sau să onoreze invitația unui prieten din străinătate. Alții se trezesc cu o „armată” de prieteni care își prelungesc vizita și le transformă locuința în „casă de oaspeți”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, GEMENI

Horoscopul anunță că, în această săptămână, Gemenii vor fi recompensați pentru munca, efortul, riscurile asumate, speranțele și optimismul de până acum. Marele Benefic Jupiter și Luna Nouă le pot aduce șansa de a câștiga un concurs și un premiu consistent (de exemplu, o vacanță). Sau la serviciu ori în afaceri, succesul se va măsura în bani. Mulți!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, RAC

Racii singuri își pot schimba viața! Iar rețele de socializare sau o seară în oraș cu prietenii pot aduce și întâlnirea cu sufletul-pereche. Pentru cei care au o relație, astrele au pregătit o perioadă armonioasă și favorabilă noilor planuri de viitor (o casă nouă, o afacere comună, un copil…). Iar planurile acestea se vor concretiza în curând.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, LEU

Norocul le surâde celor generoși! Despre Lei se spune că au o inimă de aur, așa că Marele Benefic Jupiter le va îndeplini dorințele, iar Luna Nouă le va aduce șanse în plan profesional, dar și vești sau decizii inspirate legate de sănătate sau stil de viață. În plan sentimental, planeta Iubirii va acționa în „casa Mariajului” din astrograma lor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, FECIOARĂ

Fecioarele care visează la o dragoste adevărată au, în această săptămână, astrele de partea lor. Luna Nouă în casa Iubirii și Planeta Norocului în același sector din astrogramă își vor spune cuvântul. Norocul nu le va ocoli nici pe Fecioarele care au, deja, o relație. Se vor bucura de atenție, afecțiune, declarații și… cadouri.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii anunță un cadou neașteptat sau o veste foarte bună de la o instituție bancară pentru nativii care au nevoie de un credit. S-ar putea ca suma primită să fie mai mare decât cea sperată sau condițiile de creditare să fie foarte avantajoase. Luna Nouă aduce schimbări pozitive în casă ori în relația cu rudele.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, SCORPION

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă favorabilă cumpărăturilor pentru casă, dar mulți nativi ar prefera să dea banii pe o mașină. Marele Benefic Jupiter le susține „cheful de ducă” și le poate scoate în cale promoții, oferte sau oportunități nesperate. Oricum, de Sărbători, Scorpionii vor avea parte de multe călătorii și multe invitații de onorat.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, SĂGETĂTOR

Săgetătorii se gandesc la câștiguri, bani, profit, afaceri. Iar Luna Nouă le poate aduce noi surse de câștig, în timp ce armonia dintre Soare și planeta Marelui Noroc ar putea să le aducă mai mulți bani în cont sau o primă nesperată la serviciu.
În cuplu, nativii sunt mai mai afectuoși, dar și mai dornici să își exprime sentimentele prin „atenții”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, CAPRICORN

Luna Nouă în zodia lor îi ajută pe Capricorni să se schimbe, să vadă viața cu alți ochi, să „își permită” să viseze. Iar visele vor deveni realitate pentru că, timp de un an de zile, Jupiter, planeta Marelui Noroc, va fi principalul lor aliat astral. În plan sentimental, Uranus aflat în casa Iubirii, anunță că „totul e posibil”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, VĂRSĂTOR

În plan personal, Vărsătorii sunt ajutați de Venus, planeta Iubirii, aflată în zodia lor, dar și de Jupiter, aflat în sectorul Trecutului din astrogramă. Astfel, în această săptămână, mulți Vărsători se pot detașa de trecut pentru a face loc unei noi iubiri in viața lor. Cei care au o relație vor reface armonia, pasiunea și farmecul de la început.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 decembrie, PEȘTI

Împăcarea cu un prieten sau reluarea legăturii cu un fost coleg pot deschide perspective excelente pentru Pești. Horoscopul

săptămânii anunță o perioadă excelentă și pentru noi afaceri sau proiecte pe termen lung. Jupiter, planeta Norocului, se află în sectorul Prietenilor din astrograma lor și tot acolo va avea loc Luna Nouă din 26 decembrie. sursa:stiritv