Ioana Tufaru i-a stabilit meseria fiului său Luca

Luca, fiul Ioanei Tufaru, a avut parte de o petrecere ca-n filme la grădiniță. Micuțul a purtat un costum de elf datorită

căruia a atras privirile tuturor. Părinții nu au ratat ocazie și l-au fotografiat pe puști în mai multe ipostaze.

Cu siguranță, Luca nu va uita aceste momente. După eveniment, Ioana Tufaru a vorbit despre fiul pe care îl are cu partenerul ei, Ionuț. Îi prevede micuțului un viitor strălucit.

„Cred că seamănă cu mine înainte de inelul montat în stomac. Mănăncă întruna. Spre deosebire de mine însă face și multă mișcare, aleargă încontinuu, clar o să-l facem fotbalist.

Am făcut multe prostii la viața mea, dar această familie pe care o am acum, adică Luca și Ionuț, îmi spală toate păcatele„, a spus Ioana.

Ioana Tufaru, fericită că poate merge din nou fără să se chinuie
Fiica Andei Călugăreanu este fericită pentru că poate merge din nou fără să se chinuie, că se poate apleca și că poate alerga inclusiv după mijloacele de transport în comun dacă este nevoie. Ioana Tufaru se simte extrem de bine după ce a slăbit 70 de kilograme.

Ioana Tufaru a făcut prima operație de micșorare a stomacului în urmă cu aproape nouă ani, reușind să slăbeacă în doar câteva luni circa 30 de kilograme. Ulterior, procesul se slăbire

s-a oprit, pentru că Ioana nu ținea un regim corespunzător, motiv pentru care a ajuns ca în 2017 să cântărească 165 de kilograme.
Anul trecut, în octombrie, medicul care a operat-o i-a sărit din nou în ajutor și a chemat-o să-i facă o nouă operație, mai exact să-i monteze un inel gastric.

„Nu îmi mai e foame! Mi se face după mult timp, după 4-5-6 ore. Uit, dacă mă iau cu altă treabă, dacă stau cu Luca.

Sunt mai uşoară cu aproape 70 de kilograme! Acum am 95 de kilograme.

Dl doctor mi-a dat a doua şansă. Mi-a spus că e ultimul tren pentru mine. Vreau să slăbesc şi mai mult. 70-75 de kilograme,

cu indulgenţă. Vreau să rezov şi problemele de sănătate, sunt cam delăsătoare. Sper să mai reduc din marele meu viciu, fumatul!” sursa:stiritv