Horoscop 30 decembrie – 5 ianuarie 2020

Săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 este marcată de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a determinării, care pe 3 ianuarie va intra în zodia Săgetător. Acest ingres ne va aduce energia necesară pentru a ne preocupa mai mult de studiu, vom fi mai dornici de cunoaștere, de explorare și mai ales de călătorii.

Săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 este o perioadă foarte importantă pentru toate semnele zodiacale, având în vedere că în această săptămână se intră în Noul An,

iar energia de acum va impacta toate cele 12 luni care urmează. La momentul trecerii în 2020, Luna se va afla în zodia Pești, semn că va trebui să începem anul cu gânduri bune, cu iertare și înclinație către credință.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Berbec nu vor fi chiar în apele lor, însă de joi, când Luna le va traversa semnul, nativii își vor recăpăta energia. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una benefică carierei și ascensiunii profesionale,

prin urmare nu este exclus ca și în aceste zile de sărbătoare mulți nativi să-și facă planuri în acest sens. Printre întâlniri cu prietenii și rudele, petreceri și distracții, nativii vor avea timp să-și stabilească noi rezoluții pentru 2020. Marte, întocmai guvernatorul lor, va activa puternic casa cunoașterii, iar acești nativi vor fi stimulați profund să descopere lucruri noi, destinații noi, dar și domenii noi care să-i ajute în ascensiunea profesională.

Horoscop săptămânal Taur:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor trebui în această săptămână să mențină un echilibru între muncă și relaxare, între distracție și odihnă. Cu Marte în tranzit pe o casă financiară, acești nativi vor căuta prin toate mijloacele să-și îmbunătățească situația financiară, însă este vorba mai puțin de banii munciți, cât de banii care le vin din partea altora,

motiv pentru care se pot axa pe colaborări și asocieri avantajoase. Energia cu care se va amprenta Anul Nou și întreg anul 2020 este una a cunoașterii, a studiului și a explorării de noi oportunități de expansiune, indiferent de domeniu. Relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, mai ales că pasiunea va fi la cote înalte.

Horoscop săptămânal Gemeni:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Marte în tranzit prin sectorul relațiilor, cei născuți în zodia Gemeni vor fi determinați fie să-ți îmbogățească portofoliul de cunoștințe și prieteni, fie să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. Posibil ca în weekend să apară conflicte în cuplu.

Nativii care sunt singuri vor fi dornici de flirt și aventuri și pot lega cu mai multă ușurință relații. Energia cu care se va amprenta Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una financiară, semn că nativii vor depune multe eforturi în 2020 pentru a-și îmbunătăți și consolida veniturile. Pe de altă parte vor fi predispuși marilor transformări interioare pe care cei mai mulți Gemeni le vor primi cu bucurie și entuziasm.

Horoscop săptămânal Rac:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Marte va tranzita casa sănătății și a muncii, iar cei născuți în zodia Rac vor avea energie din plin pentru a-și duce la îndeplinire toate planurile. Cu toate astea, energia, dacă va fi în surplus, le poate aduce și mici accidentări, de acee se recomandă prudență. Randamentul la locul de muncă sau în alte activități profesionale va fi ridicat în perioada următoare, cu alte cuvinte Racii încep anul în forță.

Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una relațională, nativii fiind nevoiți să depună eforturi pentru a-și îndeplini aspirațiile și a-și satisface așteptările parteneriale, indiferent că este vorba de partener de viață sau parteneri de afaceri. Se întrevăd călătorii și scurte deplasări în această perioadă.

Horoscop săptămânal Leu:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental, iar acest aspect le va aduce toată determinarea necesară pentru a-și consolida o poveste de iubire sau pentru a începe o nouă relație. Mulți nativi, în special cei care sunt singuri, vor avea chef de flirt și aventură, de noi cuceriri. Relația cu copiii poate fi ușor tensionată

în weekemd șia cesta spect poate aduce și conflicte în cuplu. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 îi va determina pe Lei să depună eforturi pentru a-și realiza mai bine sarcinile la locul de muncă, dar pe de altă parte le va cere să acorde mai mult interes sănătății pentru a evita eventualele neplăceri.

Horoscop săptămânal Fecioară:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Va fi nevoie de mai mult calm, tac, diplomație și o atitudine mai optimistă, mai dezinvoltă pentru că cei născuți în zodia Fecioară vor fi tentați să intre în conflicte cu cei din familie, mai ales că Marte va tranzita acest sector. Acest tranzit va aduce, totodată, și posibilitatea de a se ocupa în această perioadă de locuință, indiferent ce presupune acest aspect.

Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una sentimentală, iar nativii vor trebui să depună mai mult efort pentru a-și menține pe linia de plutire povestea de dragoste sau pentru a începe noi relații. Starea de sănătate va fi una bună, Fecioarele dând dovadă de un surplus de energie favorabil stării de spirit.

Horoscop săptămânal Balanță:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță tind să se suprasolicite și să-și canalizeze energia în scopuri mai puțin constructive, aspect care-i va obosi peste măsură. Recomandarea este multă odihnă și evitarea oricăror sarcini și activități fizice obositoare.

Cu Marte în tranzit prin sectorul deplasărilor, Balanțele vor fi dornice de plimbări, vizite și scurte excursii. Comunicarea va fi foarte bună cu cei din jur și vor avea șansa de a lega relații de prietenie cu ușurință. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una a familiei, iar nativii vor trebui să depună efort pentru a-și consolida relația cu cei dragi, dar mai ales pentru a-și construi propriul cămin, indiferent că acest aspect înseamnă construirea unei case sau a unei familii.

Horoscop săptămânal Scorpion:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Marte în tranzit pe casa banilor este lesne de înțeles că cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin orice mijloace și vor avea toată energia necesară pentru a se implica în mai multe proiecte, mai multe activități care să le rotunjească veniturile. Atenție la suprasolicitarea fizică care poate apărea în weekend. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una specifică călătoriilor și socializării, iar acest aspect înseamnă că Scorpionii vor depune mai mult efort pentru a lega și menține relații, dar și pentru a pleca în vacanțe. Pe de altă parte, vor fi susținuți în procesul de învățare și predare. Relația cu persoana iubită și cu familia se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop săptămânal Săgetător:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, iar acest tranzit le va aduce multă energie și determinare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Totodată, nativii vor avea sex-appeal ridicat, vor deveni mai seducători, mai dorinici de flirt și vor reuși să reaprindă pasiunea în cuplu sau să cucerească pe cine își doresc. Atenție, însă ca această energie să fie canalizată în mod corect și în scop constructiv ca să nu conducă la supraepuizare. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una financiară, semn că Săgetătorii vor fi foarte determinați să-și îmbunătățească veniturile prin colaborări, asocieri și parteneriate sau noi proiecte profesionale.

Horoscop săptămânal Capricorn:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn intră în Noul An cu cinci planete tranzitându-le semnul, aspect care îi va face să se simtă încrezători în propriile forțe, le va da curaj, dar îi va și supune transformărilor. Nu este exclus ca nativii să treacă de la o stare la alta și să-și schimbe des gândurile, concepțiile, mentalitățile. Întreg anul 2020 va fi important pentru ei și-i va supune unor schimbări de personalitate. Marte le va tranzita sectorul trecutului și nu este exclus să iasă la iveală o serie de frici, temeri, angoase, vechi deziluzii și dezamăgiri, amintiri dureroase, însă vor avea și suportul necesar pentru a le vindeca și depăși.

Horoscop săptămânal Vărsător:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul în prima parte a săptămânii, mai laes dacă este vorba de acțiuni umanitare. Marte va tranzita casa prietenilor, iar nativii vor fi dornici să petreacă timp alături de cei dargi și mai ales vor fi determinați să lege noi cunoștințe, să cunoască noi oameni cu care vor socializa la un alt nivel. Energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020 va fi una a vindecării trecutului, a vindecării unor frici și obsesii, iar cel mai important aspect este că nativii vor trebui să acorde mai multă atențue sănătății, mai ales dacă este vorba de afecțiuni cronice.

Horoscop săptămânal Pești:  30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, în prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești vor fi energici, cu chef de viață și bună dispoziție, totodată manifestând o atitudine optimistă. Este important de punctat că această energie benefică le va impacta tot anul deoarece la momentul trecerii în 2020, Luna va fi în semnul lor. Pe de altă parte, energia cu care va fi amprentat Anul Nou și întreg anul 2020

va fi una a socializării și a prieteniei, iar nativii vor trebui să depună mai multe eforturi pentru a-și menține un anturaj sau pentru a-și face noi cunoștințe. Sunt susținuți să-și facă planuri îndrăznețe de viitor, însă pot exagera cu implicarea în acțiuni caritabile. Marte va tranzita sectorul carierei și-i va determina pe acești nativi să-și dorească să iasă în față, să avanseze într-o funcție, să le fie recunoascute meritele sau chiar să-și dorească schimbarea domeniului de activitate. sursa:stiritv