Horoscop 2020. 4 zodii victorioase! Reusite pe toate planurile

Anul 2020 se anunta a fi unul plin de provocari pentru toate zodiile. Astrele nu vor uita niciun nativ si vor avea grija sa complice existenta fiecaruia in parte.

Horoscopul anului 2020 aduce dorinta de evolutie, de dorinta de a face mai mult pentru a dobandi mai mult.

Este anul luptei si doar cei care o vor face vor avea de castigat. De aceea 4 zodii vor avea noroc si reusite pe toate planurile.

Sa cunoastem, asadar, cele patru zodii pentru care 2020 va fi cel mai bun de pana acum.

Horoscop 2020. Zodia Leu

Zodia Leu va cunoaste succesul suprem. Stim, ei mereu cad in picioare, de ce nu ar face-o si de data asta?!

Ce va fi diferit fata de anii anteriori, va fi ca de data asta, si-au invatat greselile trecutului si vor demnstra ca pentru ei, anii nu au trecut pe langa ei, fara sa nu isi lase amprenta.

Ei sunt creatia Luminii si a Soarelui, iar cand isi pot accepta slabiciunile, greselile, devin invincibili. Pentru Leui, 2020 se anunta un an victorios: vor avea parte de reusite pe toate planurile.

Horoscop 2020. Sagetator

Pentru Sagetatori nimic nu va fi imposibil in 2020. Cand e de munca, e de munca, iar cand e de castigat, atunci sa isi pregateasca sacii!

Anul 2020 le va depasi toate asteptarile. Va fi marcat de proiecte cu final fericit: achizitionarea unei locuinte, a unei masini, aparitia unui copil, casatorie: tot ce e nou si vital pentru ei va fi bifat!

Le recomandam Sagetatorilor sa fie foarte optimisti. Ei sunt, in genere, dar anul 2020 ii va impresiona si pe ei! Sagetatorii sunt condusi de Jupiter, care este o planeta de dezvoltare, oportunitate si expansiune.

Horoscop 2020. Capricorn

Daca anul 2019 i-a mai trezit la realitate putin, ei bine anul 2209 ii va zdruncina definitiv. Dar nu in sens rau, ci pentru ca ei sa evolueze, sa invete odata pentru totdeauna sa nu mai comita greselile anilor trecuti.

In 2020 Capricornii vor fi nevoiti sa isi invinga toate temerile, sa capete incredere in fortele proprii, deoarece acesta este si a fost mereu marele lor minus. Capricorni, in 2020 veti conduce lumea!

Horoscop 2020. Varsator

Tot ce a fost neclar si nedrept in trecut va disparea odata cu 2019. In 2020 va renaste un nou Varsator: falnic, victorios, cu succes pe toate lanurile, care transforma in aur tot ce atinge! Acesta este un Varsator care demonstreaza evolutie, acesta este rezultatul loviturilor trecute.

Oamenii mici vor disparea de langa ei deoarece nu mai au de gand sa accepte iciun compromis. Si asa nu nu sunt niste oameni care se lasa induplecati usor sau pacaliti, doar ca in 2020 parca vor dispune de un ochi vizonar, care ii va face sa distinga corect in bine si rau. Dragi, Varsatori, 2020 e al vostru! Profitati si invatati!