ADELINA PESTRIȚU ȘI SOȚUL EI, SURPRINȘI ÎN HALATE DE BAIE AZI-NOAPTE PRIN BUCUREȘTI. FOSTA PREZENTATOARE DE LA KANAL D A POVESTIT CE AU PĂȚIT

Nu, nu este o glumă! Azi-noapte, Adelina Pestrițu și soțul ei au fost surprinși în halate de baie pe străzile

din București. Fosta prezentatoare de la Kanal D a povestit în câteva rânduri postate pe Internet ce au pățit, de fapt. Apropiații și fanii au reacționat imediat la dezvăluirile făcute de frumoasa vedetă.

Adelina Pestrițu și soțul ei, surprinși în halate de baie azi-noapte prin București

Noaptea trecută, Adelina Pestrițu și-a epuizat toate trucurile de a o pune la somn pe fiica ei… în casă! Astfel, ea și soțul ei, Virgil Steblea, au decis să o “obosească”

pe micuța Zenaida cu o plimbare nocturnă cu mașina. Cei doi parteneri nu s-au mai schimbat… au rămas în pijamale și, pentru că era destul de frig afară, și-au pus și halatele pe ei.

După ce și-a dat seama că ar putea fi recunoscută în bolidul soțului ei, fosta prezentatoare a făcut un anunț pe rețelele de socializare, unde a povestit pas cu pas aventura de azi-noapte din familia sa.

“01.00 A.M. – Poveste pestriță de noapte bună!???? Eu și soîul, amândoi în halate, dând ture de oraș, după 3h în care am încercat în zadar să lăsăm leoaica fără energie și s-o punem la somn. Era prea ocupată să cânte la orgă spre diseperarea cățelului și, probabil, a vecinilor, și să ude canapelele cu apa din sticluța ei mică de hidratare. ????

 Varianta extremă aduce ca de fiecare dată o misiune îndeplinită! Plimbarea cu mașină a făcut-o să cedeze în față oricărei tentații ????

Acum, dacă ne întâlnim la semafor, știți deja de ce arătăm ca și fugiți de acasă. Pentru că suntem! ???????????? Good Night (n.r.: Noapte bună)! ???? ”, a scris Adelina Pestrițu pe conturile sale oficiale de Facebook și pe Instagram.

Apropiații și fanii celebrului cuplu s-au amuzat copios și au înroșit butonul de like. Unii dintre internauți le-au lăsat și ei câteva impresii. “O ador pe bibilică, s-a gândit și ea să petreacă de Crăciun și a zis să nu vă lase să dormiți ????❤️❤️❤️”,

“Eu mă lupt și acum să îl culc… Nu vrea deloc ????‍♀️ se preface că doarme și imediat îl bufnește râsul ????????????‍♀️ 1 an, 6 luni”, “ E de admirat faptul că stai cu ea, o puteai lăsa cu o bonă și tu să dormi bine mersi…

dar alegi să ai tu grijă ceea ce este de admirat. :)”, “Cât de frumoasă poți fii, ești incredibilă!!! Cu mai puțin machiaj îți stă mai bine, părerea mea” sunt patru dintre mesajele publice primite de fosta vedetă de la Kanal D. sursa:cancan