Aceasta batranica plangea intr-o benzinarie din Cluj! Era moarta de foame. Gestul facut de politistul din imagine a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Un barbat a postat pe pagina lui de Facebook cateva fotografii cu un politist si o batranica, dar si un mesaj destul de emotionant.

Calin Sestras a tinut sa felicite Politia Romana, pentru gestul de care a dat dovada politistul, dupa ce a vazut o batranica care plangea in benzinarie.

Totul a avut loc in Cluj! Dupa cum povesteste barbatul, un politist de la circa 5 Grigorescu a vazut o batranica care

plangea intr-o benzinarie, din cauza ca era moarta de foame. Politistul, fara sa stea pe ganduri, a mers si i-a cumparat de mancare batranei.

O fotografie facuta intr-o casa batraneasca de la tara a smuls sute de lacrimi. Povestea ei te lasa fara cuvinte

O fotografie realizata intr-un sat din Romania este, cu siguranta, una din acele imagini care nu mai are nevoie de cuvinte.

Bunicul din imagini, sleit de puteri dupa treburile de zi cu zi, doarme alaturi de nepotica lui, in casa batraneasca, in care micuta creste.

In ciuda varstei si a greutatilor care vin odata cu ea, batranul nu a uitat de cea mai de pret comoara a sa: nepotii.

Autorul fotografiei este anonim, iar imaginea a fost insotita de mesajul : „Sa nu uitam ca si bunicii ne-au crescut”.
Fotografia a strans mii de aprecieri in spatiul virtaul si a starnit un sentiment de emotie pentru multi utilizatori.

„Am avut si eu un tata scump care a crescut 2 nepotele pana pe la vreo 12 ani, dar cind el a plecat la ceruri totul s-a uitat”, „Cei mai devotati sunt bunicii, nepoteilor!

„Din pacate,nu toti nepotii le sunt recunoscatori,dupa ce ii cresc si ii fac mari,nici macar un telefon nu se deranjeaza

sa le dea,ceea ce este foarte dureros pt. bunici!”, ” Si uneori fac mai multe sacrificii pentru nepoti decat pentru copii”, ” Imagine perfecta din trecut…asa este. Ne privesc de sus.”, au fost cateva din comentarii.