Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au ales NAŞII. Cine le vor fi părinţi spirituali la NUNTA din SEPTEMBRIE 2020

Simona Halep și Toni Iuruc au pus, pare-se, la punct detaliile căsătoriei lor, cei doi fiind deciși să aibă parte de o nuntă ca în povești în septembrie 2020, imediat după US Open.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la discuția despre nași. La evenimentul care se anunță deja ca fiind nunta anului 2020,

vor fi mai multe perechi de nași, iar printre cei stabiliți să le fie părinți spirituali Simonei Halep și lui Toni Iuruc se numără și fratele și cumnata ei.

“Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur”, a dezvăluit spus un apropiat al Simonei Halep pentru WOWbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă mare, la Constanța: “Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”.

“Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este

încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa citată.

Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut momente de vis în cea mai recentă vacanță. Apoi, pentru câteva zile, Simona Halep a fost la Budapesta și la Paris, pentru ca, apoi, să meargă în Dubai,

loc în care a făcut prima pregătire pentru debutul sezonului 2020. De Crăciun, Simona Halep a revenit în România. sursa:romaniatv