Andreea Mantea a facut Craciunul cu Cristi Mitrea! David, in culmea fericirii! Ce au declarat cei doi despre relatia lor actuala

Iata ca spiritul sarbatorilor le-a facut pe vedete sa petreaca Craciunul impreuna, dupa certuri si despartiri rasunatoare.

Craciunul a fost perfect pentru Andreea Mantea. A dorit sa-si faca fiul sa simta si el magia sarbatorilor, asa ca vedeta a impartasit cu fanii ei momentele fericite.

Pe pagina ei de socializare, vedeta a aratat cat de fericit este David, fiul ei, in compania tatalui sau, Cristi Mitrea. Cei doi fosti iubiti au lasat la o parte orice neintelegere si au dorit sa ii ofere fiului lor un Craciun de neuitat.

„Am impodobit bradul cu Cristi Mitrea si David. Ce a iesit? Prapad”, a scris Andreea Mantea in descrierea unui filmulet postat pe YouTube.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea nu sunt la primul evenimtent petrecut impreuna ca familie. Cei doi au decis sa fie parinti buni pentru David, chiar daca ei nu mai formeaza un cuplu.

„Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut o intelegere. Au fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu:

sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent.