Testul păsărilor colibri – Alege una si vezi ce spune despre tine

Păsările colibri simbolizează curaj, determinare și adaptabilitate. Cea mai mică pasăre din lume, pasărea colibri are curajul unui leu și determinarea unui catâr. Pasărea colibri te amintește să ne spunem mereu că putem să ne depășim condiția.

Mișcarea aripilor păsării colibri descrie semnul infinitului parcă pentru a ne reaminti de magia vieții, a posibilităților infinite. Ia o pauză și încearcă acest test. Uită-te cu atenție și alege pasărea colibri care te atrage cel mai mult. Interpretarea o găsești puțin mai jos.

Ai ales pasărea colibri 1.

Ești o persoana ambițioasă și puternică. Ai tendința de a-ți dori să domini orice discuție, să controlezi situația și îți este greu să cedezi controlul altcuiva.

Când te îndrăgostești mergi până la capăt, pentru că ești o fire idealistă și romantică. În viață ai obiective pe care încerci să le atingi, știi ce vrei și nimeni nu îți poate schimba părerea ușor.

Ai ales pasărea colibri 2.

Ești o persoană care știe vrea și care știe să obțină acel ceva. Te simți pregătit pentru orice situație, pentru că ești o fire analitică și te poți concentra cu usurință la ce ai de făcut.

Nu te arunci niciodată cu capul înainte, analizezi înainte toată situația, te pregătești cu atenție și de abia atunci acționezi. Din punct de vedere al personalității, încă descoperi lucruri despre tine.

Ai ales pasărea colibri 3.

Ești o persoană înțeleaptă, introvertită. Mintea ta nu se odihnește niciodată, tot timpul te gândești și analizezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Visezi la viața perfectă,

dar nu uiți niciodată de cei dragi și grijă mereu de ei. Nu accepți ușor scuzele, pentru că acțiunile contează mai mult ca vorbele.

Ai ales pasărea colibri colibri 4.

Ești un bun ascultător, un prieten perfect. Oamenii din jurul tău sunt norocoși să te aibă, ești o persoană de încredere, empatică și înțelegătoare. Pur și simplu, cum intri într-o cameră, aceasta se luminează. Împrăștii energie pozitivă. Din păcate, de cele mai multe ori ești puțin cam sensibil. sursa:unica.ro