Ce s-a întâmplat cu fetiţa Oanei Roman? „Ne-am internat pentru tratament”

Ultima lună din an nu a fost tocmai roz pentru Oana Roman, vedeta trecând prin separarea de soţul ei, Marius Elisei.

Cum lucrurile nu erau de ajuns, fetiţa ei, Isa, s-a îmbolnăvit fix în a treia zi de Crăciun.

Problemele de sănătate nu o lasă deloc pe fetiţa Oanei Roman, care se pare că trece din nou prin momente nu tocmai plăcute.

Astăzi, în cea de-a treia zi de Crăciun, Oana a postat pe contul de Instagram o fotografie cu fiica sa din spital.

Conform spuselor vedetei, aceasta se afla la munte pentru a petrece Revelionul, în momentul în care micuţa a început să facă temperatură. Situaţia s-a agravat,

iar Oana a decis că terbuie să se întoarcă de urgenţă în Bucureşti, pentru a face investigaţiile necesare. „Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament .

Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

A petrecut Crăciunul alături de Marius Elisei

Cu toate că a făcut public anunţul conform căruia se separa de soţul Marius Elisei, spusele Oanei au fost în contradicţie cu faptele.

Vedeta şi tatăl fetiţei au petrecut sărbătorile de Crăciun împreună, în familie, întâmpinându-l cum se cuvine pe Moşul. Fanii au rămas uimiţi la fotografiile pe care Oana le-a postat pe contul de Instagram, fiind totodată fericiţi de împăcarea celor doi. sursa:stiritv