Angajatele unui liceu din Bacău, prinse cu mâncarea copiilor în geantă. Cum au fost descoperite

Două angajate de la cantina unui liceu au fost prinse cu alimente furate în geantă. Portarul a sesizat gențile voluminoase ale femeilor și a anunțat directorul școlii, iar acesta a chemat poliția.

Angajatele liceului din Bacău lucrează de mai mulți ani în cantina școlii, iar una dintre ele a fugit când portarul i-a

cerut să deschidă sacoșa, iar cea de-a doua a acceptat să fie controlată. Asupra ei s-a găsit ulei, făină, mălai și bulion, toate în ambalaje nedesfăcute, relatează Mediafax.

Asta a fost de fapt și problema, a spus directorul școlii.
„Nu ar fi fost nicio problemă dacă ar fi luat mâncare rămasă, adică resturi. Ce a fost urât, a fost că avea o sticlă de ulei, un kilogram de făină,

un kilogram de mălai și o cutie de bulion, intacte. Plecaseră de la magazie pentru a fi puse în oala de mâncare a copiilor și, în loc să ajungă în oală, au fost sustrase de ele, au fost însușite de ele”,

a spus Constantina Hulea, directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău.
Directoarea a relatat și cum a fost descoperit furtul
„La ieșirea din tură, portarul

le-a verificat sacoșele. A verificat sacoșa unei persoane, pentru că cealaltă persoană nu a stat să fie verificată. Sunt două persoane care sunt cercetate”, a precizat Constantina Hulea.

Cele două femei lucrează la cantina Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău de mai mulți ani și nu există dovezi că acest lucru s-ar fi întâmplat și în trecut.
„Până acum nu am avut niciun semn că s-ar mai fi întâmplat (…)

Nu au mai fost semnalate astfel de situații. În fișa postului portarului există acest lucru, să le verifice. Acum el a fost deranjat,

probabil, de volumul sacoșei și de faptul că ele nu au stat să prezinte singure sacoșele”, a mai spus directoarea colegiului, care a sesizat Poliția.
Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat.