Narcisa Guță, transformare totală. Și-a operata fața și nici Guță nu o mai recunoaște

Narcisa Guță a trecut printr-o serie de transformari în ultimii ani.

Narcisa Guță a trecut printr-o serie de transformari în ultimii ani. În timp ce Nicolae Guță, bărbatul pe care l-a iubit atât de mult, a lăsat-o în repetate rânduri pentru alte femei mai tineri, acest lucru nu a demoralizat-o. Ba chiar dimpotriva.

În paralel, Narcisa a făcut un efort în a ține pasul cu domnișoarele mai tinere, iar acest lucru a însemnat mai multe vizite la estetician.

Mai întâi a slăbit, apoi și-a pus implanturi mamare, acid în buze, însă transformarea finală a avut loc abia acum.

Narcisa a recurs la un lifting facial care i-a subțiat și i-a ridicat pomeții, și-a băgat și mai mult acid pentru a masca ridurile,

buzele le-a mai mărit “cu un număr” și, bineînțeles, și-a rugat stomatologul să-i pună fațete.

Schimbarea este una radicală și, deși este vizibilă intervenția esteticianului, Narcisa pare mult mai întinerită.

“Ești frumoasa, ține-o tot asa!”, “Tot femeia lui Guta ramai….tot la tine vine”, “La trei copii arati bomba! Cristina e varza la un copil. Bravo tie, Narcisa te apreciezi ca femeie! Pupici”, sunt cateva din complimentele primite de fosta sotie a lui Guță.


Narcisa Guță, sfaturi prețioase: ”Mai bine să plângi în lux, decât în șanț!”

Fosta soție a lui Nicolae Guță se relansează în muzică și are sfaturi pentru tinerele fete, care se gândesc la măritiș.

”Fetelor, să vă căsătoriți cu un bărbat bogat, oricum toți înșeală. Mai bine să plângi în lux, decât în șanț”, a notat Narcisa Guță cu umor.

În plus, Narcisa și-a informat fanii că urmează să lanseze o nouă melodie, ce se dorește hit, tot în colaborare cu Desanto, cel cu care înregistrase acum câțiva ani și prima piesă, care a adunat aproape un milion de vizualizări pe Youtube. sursa:wowbiz