Cristina şi fiul ei au murit în drum spre biserică. Maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism, în Bacău

Cristina, o tânără mămică de 27 de ani şi băieţelul ei, de 5 ani, şi-au pierdut viaţa sâmbătă dimineaţă, 28 decembrie, în timp ce mergeau la hramul bisericii. Maşina în care se aflau cei doi a fost izbită puternic de un alt autoturism. 

Un accident cumplit s-a produs sâmbătă dimineaţă la Ciobănuş, Bacău. În urma impactului dintre două autoturisme, două persoane, mamă şi fiu, au murit. Este vorba despre Cristina Ciurcanu şi băieţelul ei în vârstă de doar 5 ani.

Împreună, mergeau într-o localitate vecină, la hramul bisericii. Potrivit primelor informaţii, tânăra de 27 de ani se afla la volanul maşinii sale şi circula regulamentar. La un moment dat,

în raza localităţii Ciobănuş, un alt autoturism a intrat pe contrasens şi a izbit cu viteză maşina condusă de Cristina. Tânăra şi băieţelul ei au murit pe loc. 

Traficul a fost blocat temporar, până la finalizarea măsurătorilor de către Poliție și degajarea carosabilului, potrivit zdbc.ro.

Şoferul care se face vinovat de accident se află internat în spital, cu răni grave. Acesta are 27 de ani şi s-a ales cu un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă, transmite Observator.

O a treia maşină a fost acroşată în accident, dar nu s-a mai înregistrat nicio victimă. 

Familia Cristinei, distrusă de durere

“Dumnezeu să te ierte, scumpa mea surioară. Viaţa a fost prea scurta pentru tine şi Leo. Sper că de acolo de sus să aveti grija de toţi cei ce au rămas în urmă cu durere mare în suflet. Condoleanţe familiei, să treaca peste aceasta mare durere, iar cei vinovaţi să platească pentru fapta lor 😭😭😭😭😭😭”, a scris Corina, rudă a Cristinei, pe reţelele de socializare. sursa:spynews