Andreea Marin a împlinit 45 de ani. Familia iubitului ei i-a fost alături. „Sănătoși cu toții sa fim”

Sărbătorile de iarnă au o însemnătate aparte pentru Andreea Marin, a cărei zi de naștere este cu doar câteva zile înainte de Crăciun.  

Pe 22 decembrie, fosta prezentatoare TV  a avut alături persoanele dragi, atât din partea ei, cât și din partea iubitului, Adrian Brâncoveanu.

De ziua ei, Andreea Marin a postat pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat imagini cu ea, alături de bradul de Crăciun.

„45 de stele în varful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45. Sănătoși cu toții sa fim! Sa zâmbim, sa iubim! Să clădim! La mulți ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viata mea! Mulțumesc!”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de peste trei ani, sunt fericiți, iar sărbătorile îi prind împreună, ca o adevărată familie.  „Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât. Dar nu voi pleca departe de casă.

Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, a spus fosta prezentatoare TV. Vedeta obișnuiește să gătească preparate tradițioanle, dar recunoaște că primește și unele gata făcute.

„Mă implic, unele vin din Moldova. Vine mama mea în București, cea care m-a crescut, și aduce tot felul de bunătăți. Pe de altă parte, îmi place mirosul de mâncare proaspăt gătită la noi acasă și mă implic în a o mânca. Îmi place să trăiesc’, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Și rudele partenerului său de viață o vor vizita, fiind practic o reuniune: Da, suntem o familie mai mare, nu doar mama lui, bunica lui.  Ne adunăm cu toții împreună, acum e ocazia să o facem”, a adăugat ea, potrivit VIVA! sursa:wowbiz