HOROSCOP 2020. 4 zodii intorc banii cu lopata! Este anul lor

Anul 2020 aduce numeroase vesti bune pentru cateva zodii. Acestea vor fi cu precadere despre starea financiara, care va atinge cote maxime si care va bucura 5 zodii. Astrele spun ca veniturile vor creste substantial si ca banii vor aparea din orice activitate pe care o vor realiza.

Cinci zodii fericite se vor bucura de o imbunatatire a situatiei financiare si vor reusi in anul 2020 sa isi satisfaca toate poftele si sa simta gustul vietii la o intensitate foarte mare.

Este anul Berbecilor ( 21 martie – 20 aprilie )

Berbecii vor trece prin momente tensionate la sfarsitul anului 2019, ceea ce ii va face sa paseasca cu teama spre noul an, avand temeri in privinta situatiei financiare, care dadea acum ceva vreme semne ca se va inrautati. Anul 2020 ii va surprinde si ii va face sa inteleaga faptul ca aparentele inseala si ca viata le va aduce bucurii nenumarate in acest an.

Nu doar ca situatia financiara se va imbunatati, ci chiar va atinge apogeul, va ajunge sa straluceasca mai mult decat se asteptau berbecii vreodata. Astfel ca aceste zodii vor avea posibilitatea sa isi indeplineasca toate dorintele si sa mearga in vacanta asa cum si-au propus de foarte mult timp. Este anul berbecilor iar astrele spun ca nimic nu va sta in calea lor.

Este anul Gemenilor ( 21 mai – 21 iunie )

Gemenii sunt zodiile care vor incepe anul cu o veste extraordinara. Desi vacanta abia a trecut iar organismul incepe sa se invete din nou cu programul de lucru, gemenii se trezesc la realitate printr-o veste fulger ce ii va face sa uite de toate. Vor fi promovati in cadrul firmei unde lucreaza si vor urca cateva trepte importante in ierarhie.

Este anul Racilor (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor incepe propria afacere la final de 2019. Acestia se vor ocupa de lucrurile care ii pasioneaza cel mai mult. Racii sunt nativii care au riscat cel mai mult pentru a avea un viitor mai bun si acum astrele ii rasplatesc pentru toata sarguinta de care au dat dovada si aduc vesti bune pentru anul 2020. Sumele incasate vor fi din ce in ce mai mari.

Este anul Scorpionilor (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt nativii cei mai muncitori, care trăiesc cu pasiune fiecare lucru pe care și-l pun în minte și care se dau peste cap doar pentru a reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Astrele spun cả și Scorpionii vor întoarce banii cu lopata, având un noroc uriaş la unul dintre concursurile la care vor participa.

Câștigul va fi unul foarte mare, iar Scorpionilor se vor rotunji şi mai mult. Este de apreciat faptul că Scorpionii sunt foarte economi cu banii şi de aceea vor ști să se bucure la maximum de surpriza fācută de anul 2020, dar și să economisească în acelaşi timp pentru a-şi cumpăra o nouă casă sau o mașină.

Este anul Peştilor (19 februarie 20 martie)

Anul 2020 este şi anul Peștilor, care vor ajunge asemenea celorlalţi nativi din cele patru zodii, să întoarcă banii cu lopata. Peștii vor afla că trebuie să participe la dezbaterea unei moșteniri care le va aduce o parte frumoase din bani şi care îi va ajuta să trăiască pe picior mare cel puțin în prima jumătate a anului 2020..

Insă Peştii sunt nativii care știu să fructifice ceea ce au, de aceea s-ar putea ca afacerea la care se gândesc să dea roade și să îi ajute să își sporească darul pe care l-au primit. Peştii se vor bucura de un an productiv, care le va aduce satisfacții foarte mari și îi va ajuta să se bucure de viață alături de membrii familiei și de persoanele dragi lor. sursa:clair.ro