Horoscop 29 decembrie 2019. Zodiile care au o zi încărcată.. Mare Atenție

Horoscop 29 decembrie 2019 – Berbec:

Te simți mai liber și capabil de gesturi frumoase, ca să faci lucrurile să meargă în orice relație care te interesează. Numai că s-ar putea să nu obții reacțiile pe care le aștepți.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Taur:

Te interesează multe lucruri, mai ales calitatea relațiilor cu cei din mediul de la serviciu. Cauți o liniște care nu este posibilă acum și care necesită eforturi importante.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Gemeni:

Există pericolul să consideri că sunt binemeritate toate avantajele pe care le primești pe baza unei poziții profesionale sau prin asocierea cu anumite persoane.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Rac:

S-ar putea să exagerezi cu solicitările adresate celor dragi, mai mult decât de obicei, fără să știi nici tu de ce faci acest lucru și de ce nu te-ai gândit la consecințe, în avans.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Leu:

Sunt posibile neplăceri în familie din motive pe care nu le poți vedea și înțelege acum. Este important să fii tu cel tolerant, chiar dacă nu e ușor.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Fecioară:

Ai multe pe cap, dar îți faci și mai multe probleme din cauză că te aștepți ca cei din jur să te ajute, să se ofere să te elibereze de anumite responsabilități.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Balanță:

Sunt șanse să îți înțelegi și să accepți mai ușor sentimentele, inclusiv cele care intră în contradicție cu anumite intenții, adică te cam încurcă în planurile tale.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Scorpion:

Ai vrea să ai mai multă libertate, cel puțin față de cei din familie, dar știi că nu se poate, poate și pentru că ai acceptat situația așa cum este, la un moment dat.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Săgetător:

S-ar putea să te revolte, mai mult decât de obicei, anumite situații provocate de cei din anturajul apropiat. Poți alege să le spui ce îți trece prin cap sau să fii mai înțelegător cu ei.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Capricorn:

Cu siguranță nu îți face plăcere să ajungi în situații care implică cheltuieli și orice alt fel de investiții din partea ta și să nu îți fie recunoscute meritele.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Vărsător:

Este posibil să te supere o problemă de serviciu sau atitudinea unuia dintre superiori, suficient cât să simți nevoia să reacționezi, deși nu ești convins că ai avea dreptate.

Horoscop 29 decembrie 2019 – Pești:

Ai ocazia, din nou, să vezi care dintre pornirile tale cele mai plăcute provoacă probleme în relația cu cei din jur, în special cu cei pe care îi iubești.