Ce a facut fata de suflet a Ilenei Ciuculete de Craciun! Gestul a fost apreciat de toti

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a făcut un gest foarte frumos cu ocazia Crăciunului.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a oferit daruri de Craciun unor copii amarati. “O familie fara casa, fara masa. Locuiesc intr-o padure cu 4 copii si nu au niciun venit si posibilitate sa ii dea la scoala! Azi am facut pe Mosu pentru ei… Of , Doamne ! Cata lume amarata”, a postat Codruta Floricel.

„Astazi am vrut sa ii fac fericiti eu impreuna cu sora mea si le-am adus hainute ,dulciuri , fructe , cozonaci ,prajituri si tot ce am pregatit noi de sarbatori,sa aiba si ei pe masa de Craciun.

Acum 2 saptamani i-am cunoscut, de la prietena mea Mona Idolu cu care am venit la ei, sa le aducem hainute, incaltaminte si jucarii. Ei nu merg la scoala pentru ca locuiesc intr-o casuta in padure intr-un camp…”, a continuat Codruta.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a oferit daruri de Craciun. Codruta nu a fost la inmormantarea lui Cornel Gales.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a fost in prim-plan dupa decesul lui Cornel Gales, dupa ce a explicat de ce nu a fost la inmormantarea acestuia. „Mare foc ce aveam eu de Gales.

Va dati seama, mare suferinta, ma….Ce va mai place sa fiti falsi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar !!!! Ce trebuia sa fac, sa ma duc eu la inmormantarea lui???”, a postat Codruta.

„Pai cine era si ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de statea cu ei la masa si bea si manca, dar eu ? Ce sa caut? L-am respectat doar pentru ca a fost sotul ei, atat! De unde atitia fani ai lui Cornel Gales?”, a incheiat Codruta Floricel.