Horoscop Neti Sandu 28 decembrie 2019

Vibraţia zilei este 1 şi să punem punctul pe 1 într-o chestiune importantă, decisivă.

Horoscop 28 decembrie 2019 CAPRICORN

Apar situaţii neprevăzute, dar o s-aveţi prezența de spirit să faceţi lucruri care sunt spre beneficiul vostru, dar şi spre folosul celor dragi vouă.

Horoscop 28 decembrie 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să plecaţi pe nepusă masă la drum şi o să câştigaţi timp, c-o să vă puteţi ocupa şi de voi, să vă relaxaţi, să vă duceţi la tuns, coafat, să vă luaţi haine.

Horoscop 28 decembrie 2019 PEŞTI

E posibil să vă duceţi la un spectacol, la un party, poate fi un botez, sau chiar o zi în care-şi unesc destinele nişte apropiaţi, pare să fie ceva festiv.

Horoscop 28 decembrie 2019 BERBEC

O să vă placă drumul dacă plecaţi pe undeva de anul nou şi veţi avea şi anturaj în vervă şi distracţia e asigurată – monotonia nu e pentru voi.

Horoscop 28 decembrie 2019 TAUR

Poate vă bazaţi pe nişte musafiri care or s-aducă ei ce e nevoie pentru cheful de diseară, voi o să fiţi însă, cu manopera să gătiţi delicatese.

Horoscop 28 decembrie 2019 GEMENI

Invitaţii de la cine vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să poate să alegeţi una dintre variantele de ultimă oră să petreceţi revelionul pentru că sună bine, e atrăgătoare.

Horoscop 28 decembrie 2019 RAC

Păreţi ceva mai relaxaţi cu banii de cheltuială şi o să mai luaţi câte-o atenţie, pe lângă cumpărăturile de bază şi o să vă iasă totul ca la carte.

Horoscop 28 decembrie 2019 LEU

Întâlnire cu oameni simpatici, poate vă duceţi la un sărbătorit, oricum o să daţi de oameni care va crează o stare de bunădispoziţie şi poate o fi cineva compatibil sufleteşte.

Horoscop 28 decembrie 2019 FECIOARĂ

O să vă treziţi cu o invitaţie de revelion de la cineva care e îndrăgostită de voi, persoană, şi abia acum îşi face curaj să vină cu oferta.

Horoscop 28 decembrie 2019 BALANŢA

E ziua cuiva de naştere, o fi cea de ieri, de nume, de sărbătorit şi o să puteţi întâlni pe cineva care să şi rămână în viaţa voastră, să fiţi un cuplu.

Horoscop 28 decembrie 2019 SCORPION

Un eveniment monden e posibil să vă acapareze şi să se-mpartă şi premii, să primiţi şi voi mulţumiri, aplauze şi o recunoaştere publică a valorii.

Horoscop 28 decembrie 2019 SĂGETĂTOR

Or să vă ia prin surprindere mesajele, apelurile telefonice, care vin de la cei care vor să petreceţi sărbătorile, sau o zi două, măcar, împreună, c-aveţi multe de-mpartășit. sursa:stiritv