Liviu Varciu, din nou tată: „Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată…”:

Liviu Vârciu vorbeşte despre următorul copil. Ce să fie oare? Să aibă artistul parte tot de o fetiţă, sau să fie băieţel? Are speranţa că va avea şi un băiat, dar nu se supără dacă face tot o fată.

Liviu Vârciu a oferit un interviu pentru Antena stars în care a vorbit despre familia lui. Munceşte mult pentru a-i oferi

Anastasiei tot ce are nevoie, dar nu se plânge. Este mândru de tot ce are şi i-ar plăcea ca în curând să devină şi tată de băiat.

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…)

Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie

. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol.

Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată…

Mai vreau să am copii, nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e”, a spus Liviu Vârciu.

„Între două emisiuni am făcut băiatul

– dimineaţa am avut matinal, iar seara am avut „seral”. Şi a ieşit ăla micu’. Să facă un Matinal, Liviu, ca să aibă urmaş de sex masculin”, a spus Andrei Ştefănescu.