Vesti mari pentru TREI zodii, chiar la final de saptamana. Horoscop 29 decembrie 2019

Horoscopul de duminica vine cu vesti importante pentru zodii. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si va dedicati activitatii fizice. Va sfatuim sa nu va depuneti prea mult efort, pentru ca riscati sa aveti probleme de sanatate.

TAUR

Zi buna pentru semnarea actelor oficiale. Astazi, secretul succesului este initiativa. Actionati decisiv, pentru ca sunt favorizate relatiile cu partenerii de afaceri. De asemenea, este o zi buna pentru rezolvarea problemelor de familie.

GEMENI

Este o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna.

RAC

Perseverenta va ajuta sa rezolvati problemele de la locul de munca. Rezultatele vor fi pe masura efortului depus. De asemenea, nu uitati ca totul se rezolva mai usor daca sunteti calm.

LEU

Sansa este de partea dumneavoastra si aveti succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si investitiilor. Va sfatuim sa nu neglijati problemele partenerului de viata si ale celorlalti membri ai familiei.

FECIOARA

Aveti ocazia sa aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. In prima parte a zilei renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare.

BALANTA

Zi favorabila calatoriilor in interes familial. Cu acest prilej, puteti obtine unele castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri cam mari.

SCORPION

In prima parte a zilei sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme de familie pe care le-ati tot amanat. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si cheltuieli.

SAGETATOR

Sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati o afacere la care va ganditi de ceva timp si care v-ar putea imbunatati situatia materiala. Un prieten v-ar putea propune o colaborare.

CAPRICORN

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, pe plan social si in domeniul afacerilor. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente importante.

VARSATOR

Puneti suflet in tot ce faceti si puteti realiza tot ce v-ati propus. In relatiile cu partenerul de viata va bucurati de armonie si buna intelegere.

PESTI

Zi buna pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteti incepe noi activitati in domeniul social. Va sfatuim sa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele muncii depuse in ultima vreme.