Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a o lua de la capat si de a reaprinde visele care s-au stins in anul ce a trecut.

Este un moment magic care trebuie trait la intensitate maxima. Fiecare clipa trebuie savurata pe deplin, iar zambetul trebuie sa fie cel mai bun accesoriu pe care il vom avea.

De asemenea, nu uitam de o veche traditie care spune ca de Revelion trebuie sa avem un accesoriu de culoare rosie. Aceasta nuanta reprezinta pasiune, noroc si are puterea de a atrage fortele binelui, pentru a incepe noul an cu optimism si cu vesti bune. Pe langa acest detaliu, astrele vin in ajutorul nostru si ne informeaza cu privire la ce obiect trebuie neaparat sa avem la noi, in functie de zodie, pentru a ne merge bine tot anul si pentru a prospera in lunile ce urmeaza.

Astrele spun ca taurii trebuie sa aiba la ei un trifoi, care va functiona ca o bariera impotriva raului si care ii va proteja, leii trebuie sa poarte neaparat un lucru mai extravagant,

la care nimeni nu se asteapta si pe care nimeni nu il va observa, iar balantele trebuie sa tina in mana, la trecerea dintre ani, un trandafir chinezesc ce le va aduce mult noroc.

Ce obiect trebuie sa aiba la ei Berbecii: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt zodiile care trebuie sa poarte neaparat un obiect stralucitor. Acesta le va ajuta sa isi accesorizeze tinuta foarte bine, sa fie in centrul atentiei si, mai mult decat atat, le va ajuta sa aiba noroc tot anul. Lucrurile sclipitoare sunt reprezentative pentru nativii din zodia berbec si binele se va abate asupra lor pentru a le oferi un an cat mai bun si mai frumos alaturi de toti cei pe care ii iubesc.

Ce obiect trebuie sa aiba la ei Taurii: 21 aprilie – 20 mai

Astrele spun ca taurii ar trebui sa aiba la ei un trifoi, care ii va proteja la trecerea dintre ani si va face in asa fel incat sa desparta binele de rau si sa acapareze tot norocul pentru a-l oferi celui care il poarta. Taurii care vor avea cest obiect la ei in noaptea dintre ani vor fi cei mai norocosi oameni de la petrecerea de Revelion si o aura luminoasa se va cobori asupra lor.

Ce obiect trebuie sa aiba la ei Gemenii: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie sa aiba de Revelion o bancnota de 500 de lei. Astrele spun ca atunci cand ceasul va bate la miezul noptii, banii se vor inmulti de 5 ori si norocul ii va insoti pe nativii din zodia gemeni tot anul. Este bine ca aceste zodii sa isi indemne si partenerii de viata sa procedeze la fel, pentru ca norocul sa se dubleze si sa nu mai paraseasca niciodata locuinta lor.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Racii: 22 iunie 22 iulie

Racii trebuie să poarte o bijuterie din aur care să iasă în evidență și să îi facă unici. In seara de Revelion Racii vor fi, astfel, cei norocoși şi le va merge bine tot anul.

Astrele spun că nu este bine ca nativii din zodia Rac să plece repede de la petrecere, deoarece seara se anunţă plină de surprize și de lucruri neașteptate pe care nu trebuie să le rateze nicicum.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Leii: 23 iulie – 22 august

Leii trebuie să aibă la ei un lucru mai excentric, ce nu va fi observat de nimeni, dar care le va purta noroc la trecerea dintre ani şi, astfel, le va merge bine tot anul. Este vorba despre lenjeria intimă, care trebuie să fie foarte sexy şi, neapărat, albă.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Fecioarele: 23 august – 22 septembrie Fecioarele trebuie să aibă în buzunar un mic dar de la părinți.

Cu siguranță fiecare dintre noi are un lucru deosebit de la mama sau tata, iar avându-l la ei, nativii Fecioară se vor bucura de împlinirea tuturor dorințelor pe care părinții le-au rostit pentru ei, fiindu-le, astfel, bine pe parcursul întregului

Ce obiect trebuie să aibă la ei Balanțele: 23 septembrie 22 octombrie Astrele spun cã Balanțele trebuie să poarte un trandafir chinezesc de culoare roșie care va fi pus în buzunar sau în geantă și pe care trebuie să il țină în mână atunci când începe numărătoarea inversä. Astfel, Balanțelor le va merge bine încă din prima zi din an.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Scorpionii: 23 octombrie 21 noiembrie Scorpionii trebuie să aibă o listă a dorințelor în geanta pe care o vor purta, pentru ca spiritele så le îndeplinească și să le aducă un an prosper, plin de reușite și mult noroc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Sāgetătorii: 22 noiembrie – 20 decembrie Astrele spun că Săgetătorii vor fi nevoiți să poarte la ei nu şirag de mārgele, cu un număr de perle care să coincidă cu numărul dorințelor

pe care le au. Când va bate gongul, il vor arunca în sus, cât mai sus, pentru a absorbi tot norocul ce se va revărsa în lume. Ce obiect trebuie să aibă la ei

Capricornii: 21 decembrie – 19 ianuarie Capricornii vor purta ceva nou, pentru ca tot ce a fost rău până acum să rāmână în urmă și să înceapă o nouă etapă, una mai bună și plină de zâmbete, Ce obiect trebuie să aibă la ei

Vărsătorii: 20 ianuarie – 18 februarie Astrele le spun Vårsātorilor că ar fi bine ca în noaptea de Revelion să aibă la ei o monedã de argint, care va respinge orice lucru rău și îl va ajuta să påşească spre un an lipsit de greutăți, în care le va merge mult mai bine decât in anul care s-a sfârşit..

Ce obiect trebuie să aibă la ei Peștii: 19 februarie – 20 martie Peştii vor avea la ei un buchețel mic de busuioc, despre care tradiția spune că aduce mult noroc și te ajutà să îți meargå bine tot anul dacả il porți la piept în noaptea dintre ani. sursa:yve.ro