Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa. “Mama mea nu e cea care împodobește bradul”

Fuego a postat un mesaj emoționant pe rețelel de socializare, de ziua mamei sale. El i-a dedicat  celei mai importante femei din viața lui câteva cuvinte care au adus lacrimi în ochii tuturor fanilor săi.

Fuego, mesaj emoționant pentru mama sa. “Mama mea nu e cea care împodobește bradul”

Mama lui Fuego este cea care l-a susținut necondiționat de-a lungul carierei sale. Artistul a ținut să îi mulțumească

public pentru acest lucru și a postat un mesaj foarte emoționant, alături de o fotografie cu el și mama sa.

Fuego si mama sa . sursa foto: facebook
Fuego si mama sa . sursa foto: facebook

”Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna,

fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, este lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci.

Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă!
Să-mi trăiești și să fii tu, mereu!”