Horoscop Ianuarie 2020.

Pe 12 ianuarie va avea loc cel mai spectaculos eveniment astrologic al lunii – conjuncția lui Pluton cu Saturn în Capricorn.Pe 11 ianuarie, Uranus își încheie mișcarea retrogradă în Capricorn. Această perioadă de retrogradare ne-a ajutat să adoptăm o nouă atitudine față de relațiile romantice și copii, să găsim o nouă modalitate de a ne exprima în dragoste, de a înțelege și de a conștientiza unele talente legate de artă și creativitate și de a găsi noi hobby-uri

Așa cum indică horoscopul lunar, ianuarie 2020 este un moment pentru a te găsi și a te redescoperi.

Lăsați copilul interior să se descurce, să vă eliberați de restricțiile impuse de alții sau chiar de voi înșivă.

Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Aspecte provocatoare vă înconjoară luna aceasta în ceea ce privește obiectivele personale și persoana iubită. Frustrarea ar putea face parte din imagine și ar putea fi solicitată o reorientare. Știrile referitoare la acest lucru ar putea fi foarte propice pentru o înțelegere completă a minții, deoarece puteți arunca lucrurile în proporție. Experiența de învățare vă poate veni prin intermediul partenerului sau partenerului cu privire la eforturile viitoare, deși un prieten ar putea fi prea aproape de această imagine. Orice obstacol ar putea fi rezolvat, oferindu-vă să urmați o jumătate a drumului către înțelegere.

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Vești bune despre resursele și investițiile dvs. comune ar putea să vă ajungă în ciuda unor frustrări și preocupări din partea voastră. O lecție ar putea fi învățată din acest lucru într-un mod foarte supus și subtil. Cineva vă va oferi reasigurare în legătură cu sentimentele tale interioare de nesiguranță și reținerea în această problemă. Idealurile tale superioare ar putea fi pe primul plan în această lună, aducând unele conflicte. Va trebui să găsiți în interiorul dvs. o anumită flexibilitate, care vă este foarte greu de realizat, și să fiți atenți la o experiență de învățare foarte importantă legată de zona de lucru. Mențineți liniile de comunicare larg deschise.

Horoscop Gemeni 2020 (29 mai – 21 iunie)

Sursele dvs. comune de venit sunt foarte importante în această lună și ați putea să vă manifestați grijile în legătură cu viitorul dvs. în acest domeniu. Dacă ascultați, un partener sau partener ar putea avea o contribuție interesantă în această problemă care ar putea face lucrurile foarte ușoare. Un vechi prieten ar putea face parte din această imagine și va aduce câteva vești bune în această situație. Menținerea unei minți deschise ar trebui să fie extrem de utilă. Reorientarea cu privire la speculații vă poate ajuta foarte mult și în domeniul dvs. de venituri personale.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Se pare că sunteți într-o lumină favorabilă pentru o creștere a veniturilor personale pentru o creștere sau promovare, munca grea va fi recunoscută. Mate sau partener ar putea să vă aducă griji inutile în această privință și puteți oferi partenerului o anumită reorientare într-un mod prietenos, dar va fi necesară o reajustare. Lipsa de învățământ superior poate prezenta un mic obstacol în calea dvs., dar experiențele de viață ar putea preceda. Lecțiile vor fi necesare pentru a vă ajusta viața de acasă cu oportunități personale de creștere a veniturilor partajate

Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Divertismentul și dorința de a face o călătorie într-un loc îndepărtat par a fi foarte mult în gândurile voastre, deși condițiile de muncă par să vă provoace îndoieli cu privire la capacitatea acestei dorințe de a deveni realitate. O lecție foarte bine învățată ar trebui să vă învețe că există un timp corespunzător pentru tot, iar responsabilitățile trebuie abordate ca prima dată. Comunicarea cu partenerul sau partenerul ar putea deveni foarte animată, dar încercați să vă abțineți să spuneți prea multe la momentul nepotrivit. Sentimentele ambivalente cu privire la performanța de muncă s-ar putea forma în tine și neînțelegerea ar putea juca un rol; negocierea ar trebui să limpezească aerul.

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Punctul de vedere din ianuarie este pe zona dvs. de speculații, preocuparea interioară cu privire la această zonă ar putea fi enervantă, reorientarea ar trebui să fie foarte importantă, deoarece ar putea exista unghiuri ascunse greu de înțeles cu privire la acțiunile financiare comune. Negocierea ar trebui să aibă loc. Comunicarea deschisă la baza de domiciliu ar trebui să fie de mare ajutor, deoarece armonia este prezentă în acest domeniu. O oportunitate minunată de câștig financiar personal ar putea fi la dispoziția dvs. și învățarea va avea o importanță deosebită în această problemă.

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Știri despre obiectivele tale ar putea să vă ajungă în această lună și preocuparea în acest sens ar putea fi stabilită deoarece negocierile la locul de muncă ar fi necesare. Circumstanțele armonioase legate de o chestiune monetară par să fie prezente. Încercați să nu priviți situația cu ochelari de culoare trandafir, deoarece puteți fi conduși pe calea greșită. Experiența și munca grea vor fi o cauză directă a veștilor care ar putea însemna o ofertă bună de surse de bani pentru dvs., dar nu vă grăbiți.

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

O lună călătorie într-un loc îndepărtat, în scopuri de divertisment, ar putea fi pentru dvs. în această lună din ianuarie 2020. Acest lucru poate provoca anumite griji pe portofel, deoarece dorința de a călători este mai mare decât capacitatea dvs. de a aloca fonduri pentru acest lucru acum. , dar veți găsi o modalitate de a face ajustări și de a avea tortul și să-l mâncați și voi. Anul Nou 2020 ar putea aduce vești neașteptate despre partenerul sau partenerul. Natura acestei știri poate aduce dificultăți bugetului dvs., astfel încât ajustările vor fi, de asemenea, necesare.

Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Personalitatea ta va fi foarte importantă în această lună. Veți fi judecați de semeni în funcție de ceea ce decideți să proiectați, iar înșelăciunea ar putea fi prezentă o iluzie. O dezvoltare plăcută neașteptată te-ar putea surprinde. Ar putea fi necesare ajustări în cadrul activității dvs. pentru a vă crește potențialul de câștig și veți pune cel mai bun picior înainte pentru a face acest lucru. Dorința emoțională de a rezolva anumite lucruri acasă se va manifesta; cooperarea și înțelegerea ar trebui să fie cele mai importante pentru a evita frecările inutile.

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Confidențialitatea ta pare foarte importantă pentru tine la începutul lunii. O situație neclară pare să vă ofere, deoarece lucrurile par să se schimbe pentru totdeauna. Aceste schimbări ar putea deveni foarte favorabile pentru tine. Cooperarea în timp ce comunică cu frații sau cu rudele apropiate ar trebui să fie luată în considerare și ar putea ajunge la un acord legat de speculații cu resurse comune. Pe la jumătatea lunii ianuarie, tensiunea și incertitudinea legate de partenerul sau partenerul dvs. ar putea fi un motiv pentru a vă face griji, dar circumstanțele armonioase vă vor înconjura.

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Se va simți dorința unor divertisment scump, dar va fi necesară o reorientare a oricăror planuri. Prietenii vă dau o falsă impresie în acest domeniu, deoarece iluzia pare să fie prezentă, iar planurile care se schimbă rapid ar putea ieși la suprafață.

O abordare realistă în materie de resurse personale și partajate ar trebui să fie luată în considerare și să fie negociată pentru interesul și satisfacția tuturor. Simțul datoriei și responsabilității ar trebui să intre în prim plan în această chestiune. Zona ta de lucru ar putea fi un motiv de preocupare din partea ta, dar comunicarea deschisă va fi prezentă și vor putea fi obținute rezultate favorabile în raport cu veniturile personale.