SOȚUL TINEREI CARE A MURIT ÎN ACCIDENTUL DIN BACĂU, APEL SFÂȘIETOR: “CU LACRIMI ÎN SUFLET, AM RUGĂMINTEA SĂ…”. CRISTINA CIURCANU ȘI FIUL EI DE 5 ANI AU PIERIT PE LOC

Cu lacrimi în ochi și în suflet, soțul tinerei care a murit ieri în accidentul înfiorător produs în localitatea Ciobănuș din județul Bacău a făcut un apel disperat. Bărbatul nu era în țară când s-a produs tragedia în urma căreia fiul și nevasta lui au pierit, însă, și-a luat bilet pentru primul avion spre România. 

Soțul Cristinei Ciurcanu, apel sfâșietor pe Facebook

Soțul Cristinei Ciurcanu, tânăra care a murit ieri împreună cu fiul său în urma unui cumplit accident, a postat pe un grup de Facebook un mesaj cutremurător. Bărbatul a făcut apel la bunătatea

oamenilor, pe care i-a implorat să-l ajute cu donații ca să poată să își înmomânteze soția și băiețelul de cinci ani. El le-a mărturisit că, în prezent, nu are bani ca să poată să se ocupe singur de toate cheltuielile necesare ceremoniei funerare.

Bună ziua, colegi și membri. Cu lacrimi în suflet, am rugămintea să îmi fiți alături în acest necaz pe care îl am. Soția și copilul meu au murit azi dimineață într-un accident de mașină și mă aflu într-un impas financiar. Am rugămintea ca cine poate să mă ajute să pot face înmormântarea,

să doneze cât de puțin… Momentan, nu sunt în țară, o să ajung abia la noapte, deocamdată, nu am certificatele de deces, dacă credeți că este vreo scamatorie, sunt dispus să vă pun la dispoziție orice fel de dovezi”, a scris soțul Cristinei Ciurcanu pe Facebook.

Cristina Ciurcanu, în vârstă de 27 de ani, şi fiul ei, de doar 5 ani au avut parte de un sfârșit fulgerător. Ei au decedat, după ce mașina în care erau s-a izbit frontal de un alt autoturism condus de un

bărbat un tânăr de 27 de ani a efectuat o depăşire riscantă și nu a mai avut timp să intre pe banda sa. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit grav şi se află internat la spital.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, poliţiştii întocmind pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă si vătămare din culpă. O a treia maşină a fost acroşată în urma coliziunii, însă nicio persoană din acest autoturism nu a fost rănită.

Cristina Ciurcanu, din Comăneşti, judeţul Bacău, mergea împreună cu fiul ei la hramul unei biserici într-o localitate vecină.