Veste bombă dată de Culiță! Când urmează să își țină copilul în brațe:

Pare că telenovela dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se cam apropie de final. După ce spynews.ro v-a spus, în exclusivitate

faptul că cei doi artiști s-au despărțit la numai o lună de la împăcarea pe care au făcut-o publică, acum se pare că au dat, din nou, o șansă iubirii lor și lucrurile sunt cum nu se poate mai fericite între ei.

Culiță Sterp și-a serbat recent ziua de nume, de Sfântul Nicolae, moment în care Carmen de la Sălciua a ținut să-i facă o surpriză

de zile mari și să-i transmită un mesaj emoționant. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și, pentru prima dată după mult timp, lucrurile par să devină din nou serioase între cei doi.

Pe contul lui de Instagram, Culiță Sterp a postat o fotografie prin care le-a dat de gândit fanilor lui. Mai exact, artistul s-a pozat lângă brad, dar nu singur, ci alături de 2 copii pe care îi strânge în brațe.

Descrierea pe care Culiță Sterp a postat-o în dreptul fotografiei i-a făcut pe fanii lui să se gândească la faptul că între el și Carmen de la Sălciua există planuri mari de viitor.

„O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” a scris Culiță Sterp, în dreptul fotografiei, pesemne că vrea să devină tătic în cel mai scurt timp.

„Te prinde bine această postură de tătic 😍👍 / Așa și trebuie 💙 / Ce drăguți sunteți 😊😊🙈 / Și Carmen ce zice?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Culiță Sterp, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.