Cum a scăpat Gabriela Cristea de kg luate în timpul sarcinii? Iată ce mânâncă în fiecare zi

Gabriela Cristea (45 de ani) topeşte kilogram după kilogram. În urmă cu doar două săptămâni, prezentatoarea de televiziune a început să țină regim, relatează Click!.

Vedeta TV îşi calculează atent porţiile de mâncare, gustările dintre mese și completează cu apă plată cu lămâie între ele. Rezultatele au început deja să se vadă.

Vedeta a revenit pe micul ecran ca gazdă a emisiunii Like a star difuzată de Antena Stars.

Gabriela Cristea urmează, în prezent, un regim hipocaloric. Astfel, vedeta este atentă ca cele trei mese principale, alături de cele două gustări să nu depăşească 1000 de kcalorii.

Cu această dietă se pot da jos și două kilograme într-o săptămână, iar rezultatele se văd şi la ea. Mândră că reuşeşte să se abţină de la tentaţiile culinare, Gabriela Cristea publică în fiecare zi meniul ei personalizat, fiind o sursă de inspiraţie şi pentru cei care o urmăresc.

Cum a scăpat Gabriela Cristea de kg luate în timpul sarcinii? Iată ce mânâncă în fiecare zi
Vedeta are trei mese şi două gustări pe zi. Începe dimineaţa cu un mic dejun uşor. Se rezumă doar la o sticlă de sana cu fulgi de secară sau mozzarela cu roşii şi ulei de măsline.

Are gustări la fel de simple, care constau într-un suc de fructe sau tot lactate, sărace în grăsimi. La prânz, Gabriela Cristea mănâncă salate şi supe, iar cinele sunt alternate de la o zi la alta.

Mămăligă cu iaurt, piept de pui la grătar, fructe de mare sau sushi, toate intră în opţiunile vedetei pentru masa de seară.

În total, vorbim despre un meniu de doar 1000 de calorii zilnic. De asemenea, între mese, Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie.

Aceasta nu este prima dietă pe care vedeta TV o urmează. De-a lungul timpului, Gabriela s-a supus mai multor programe de slăbit. Prezentatoarea a consultat și un nutriţionist pentru un plan alimentar personalizat.

Gabriela Cristea s-a căsătorit religios cu Tavi Clonda la sfârșitul lunii august. Cei doi au împreună două fetiţe, Bella Victoria Margot (2 ani) şi Thea Iris Selena (7 luni).