NEA RAȚĂ ȘI SOȚIA LUI AU ANIVERSAT NUNTA DE ARGINT! CE CADOU DE MII DE EURO I-A FĂCUT ELENEI GOSPODARUL DE LA FERMA VEDETELOR

Nea Rață și soția lui au aniversat recent nunta de argint – cu alte cuvinte: 25 de ani de când au devenit soț și soție!

Fericitul eveniment a fost sărbătorit într-un mod cu totul și cu totul deosebit. Celebrul gospodar de la “Ferma Vedetelor” i-a făcut un cadou de lux partenerei sale de viață, Elena.

Nea Rață și soția lui, Elena, au aniversat nunta de argint

Nea Rață, pe numele din buletin Florin Rață, a împlinit 53 de ani pe 22 decembrie. Tot în această lună, el și soția sa,

Elena, au aniversat nunta de argint cu o vacanță în țări exotice. Ei s-au răsfățat în destinații de vis în Malaezia, Singapore și Thailanda.

“După ce ne-am plimbat anul trecut prin Dubai, în cele mai frumoase locuri de pe la ei, de data aceasta am fost în Thailanda, Malaezia şi Singapore. Mă bucur de viaţă. Chiar şi acum, când vorbim,

sunt la spa, mă relaxez. Sunt mulţumit de cum îmi e viaţa. Fata mea are 23 de ani, e la Facultatea de Medicină, iar băiatul meu, Bogdan, are iubită, e anul doi la Agronomie şi ştiu că îmi va fi un ajutor de nădejde.

Noi avem doar două vacanţe pe an, în decembrie şi în februarie, când vom pleca iar la o plimbare, de data aceasta în Egipt.

Vreau să vedem lumea, până la urmă cu asta rămânem în viaţa asta. Am rămas surprins de ce am văzut în Malaezia, e altceva decât la noi, altă lume”, a povestit cel mai celebru gospodar de la “Ferma Vedetelor”, emisiune care a fost difuzată la Pro TV, relatează click.ro.

Nea Rață a făcut parte din echipa “Ferma Vedetelor” timp de trei sezoane și, deși, nu a mai participat la noul format,

“Ferma. Un nou început”, el a continuat să țină legătura cu foștii concurenți celebrii ai show-ului. Când s-a aflat că se retrage de pe sticlă, acesta a mărturisit: “s-a schimbat formatul şi nu

s-a mai regăsit în acesta”, dar că e “loc pentru toată lumea în televiziune. Dumnezeul le vede şi le potriveşte pe toate aşa cum vrea el.

A fost frumos cât a fost, a fost o experienţă din care am avut ce învăţa şi din care am cunoscut oameni frumoşi”. sursa:cancan