Oana Roman, adevărul despre relația cu tatăl ei: „Eu nu prea mai exist pentru el”

Oana Roman a împărtășit cu fanii săi, câteva lucruri din intimitate. Vedeta spune că pentru ea anul 2019 a fost bun din mai multe puncte de vedere, însă cineva a reușit să îi lase un gol imens în suflet.

De această dată, vedeta nu a avut nimic de comentat la adresa lui Marius Elisei, ci la adresa tatălui său.

Oana îl acuză pe Petru Roman să a uitat de existența ei și a fiicei sale și nu a primit niciun semn de la el în zilele importante de socializare.

Chiar dacă Oana Roman se aștepta să primească unele critici din partea urmăritorilor săi, acest lucru nu a împiedicat-o să spună lucrurilor pe nume.

„Tata a uitat de mine anul acesta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa!

Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist!”, este mesajul scris de Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman a pozat în lenjerie intimă

Vedeta a declanșat o adevărată isterie în mediul online după ce a pozat doar în lenjerie intimă alături de Vica Blochina, pentru o campanie publicitară la lenjerii de pat, afacere din care fosta amantă a lui

Victor Pițurcă face bani frumoși. A fost primul pictorial al mezinei lui Petre Roman într-o ipostază considerată de unii fani mai mult indecentă decât sexy.

Oana a fost făcută cu ou și cu oțet, iar unul dintre reproșuri a fost acela că nu a slăbit atât de tare, încât să-și permită o ședință foto atât de sexy. Sătulă de critici, Oana a răbufnit: ”Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată.

E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a declarat Oana pentru Click!