Cum arată soacra Simonei Halep! Tenismena a petrecut Crăciunul cu familia lui Toni Iuruc

Anul acesta, Simona Halep a petrecut Crăciunul alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Fanii tenismenei au avut parte de o surpriză.

Dacă până acum, Simona Halep i-a avut alături pe părinții săi peste tot, de data aceasta, tenismena a avut-o alături și pe soacra sa.

Cum arată soacra Simonei Halep! Tenismena a petrecut Crăciunul cu familia lui Toni Iuruc

În ziua de Crăciun, Simona Halep a fost colindată de nimeni altul decât Ștefan Hrușcă. Pentru a marca momentul,

aceasta s-a fotografiat alături celebrul solist și mama lui Toni Iuruc. Din fotografiile postate pe Instagram nu puteau lipsi nici părinții Simonei, care au petrecut alături de cuscra lor.

Fanii virtuali au remarcat imediat cât de bine seamană Simona Halep cu soacra ei.

„O seară de ajun de neuitat ❤️ . Crăciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurprizadelaparinti #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet

@stefan_hrusca______ #elenafrancui”, a fost mesajul Simonei Halep din dreptul postării de pe o rețea de socializare

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să se căsătorească anul viitor.

„Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur.

Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile.

Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a declarat un apropiat al tenismenei. sursa:tacataca.prosport.ro