George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată

George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată: ”TE TAI, TE FAC FRANJURI!”. Pentru prima dată, George Burcea, soțul Andreei Bălan a vorbit despre violența domestică.

În cadrul galei Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a vorbit pentru cancan.ro despre planurile sale din 2020.

Actorul a dezvăluit că plănuiește lansarea unui roman despre violența domestică. Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie.

Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat o rudă de a lui George Burcea, pentru sursa citată anterior.

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei.

Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.

Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om.

Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi.

După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai declarat sursa citată. Sursă: Redactia