Emisiunea lui Cătălin Măruță este în cădere liberă. Șefii l-au băgat în ședință și i-au cerut să crească audiența

Dacă în anii trecuți emisiunea lui Cătălin Măruță era lider detașat de audiență, în ultima vreme, rating-ul său scade

pe zi ce trece. Prezentatorul a intrat în atenția șefilor, care i-au cerut să ia urgent măsuri pentru a resuscita show-ul pe care-l moderează de 12 ani.

Cătălin Măruță prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, în regim live, emisiunea „La Măruță”, la concurență pe același tronson orar cu emisiunile „Teo Show” și „Acces direct”.

În cei 12 ani de când moderează acest format, s-a bucurat de anii lui de glorie, nici un post concurent neavând șansa

să-l ajungă ca rating. Chiar dacă mai avea emisii nereușite și zile când era pe locul doi, când se trăgea linie, era în topul preferințelor publicului.

Lucrurile s-au schimbat însă în ultimul timp: audiența lui e în cădere liberă. O vreme, șefii au sperat că-și va reveni, dar acum dau semne că răbdarea li s-a terminat. La postul din

Pache Protopopescu, orice cădere de audiență reprezintă un serios semnal de alarmă. Iar faptul că emisiunea lui Cătălin Măruță a fost detronată de cea a lui Teo Trandafir, show care până acum nu

reprezenta un pericol pentru trustul PRO, concurența directă fiind „Acces direct”, difuzată de Antena 1, i-a făcut pe oficiali să-și pună un mare semn de întrebare.

Dacă în perioada de glorie îl lăudau și îl răsplăteau pe măsură pe Cătălin – la un moment dat, umbla zvonul că ar încasa de la

PRO TV în jur de 15.000 de euro lunar -, acum, mai-marii au decis să-l bage în ședință și să-i atragă atenția că trebuie să caute soluții pentru revigorarea emisiunii, altfel existând riscul să scoată show-ul din grilă.