,,AM RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ IMEDIAT DUPĂ CE L-AM CUNOSCUT PE DAMIAN, APOI, LA DOAR ȘASE SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AM NĂSCUT, AM RĂMAS IAR ÎNSĂRCINATĂ. CREDEAM CĂ E VINA MEA, DAR CÂND AM AFLAT CE ÎMI EL FĂCEA MEREU, ȘI CĂ NU SUNT SINGURA, AM…” CE A PĂȚIT ACEASTĂ FEMEIE:

O femeie, care nu și-a dezvăluit numele real, a ales să își spună povestea pentru a le avertiza pe alte femei, ea dorește să i se spună Melissa. Melissa avea o relație cu iubitul său de doi ani și și-a dat seama că a fost păcălită de bărbatul cu care trăia, după ce a rămas însărciantă cu al doilea copil.

Ea a devenit suspicioasă referitor la cât de în serios ia Damian contracepția, după ce, la scurt timp de la începutul relației, a venit pe lume fiica lor, iar bărbatul a început să o preseze să aibă iar relații intime.

„În cele din urmă, i-am spus că voi face dragoste cu el mai devreme decât voiam, dar doar dacă o să poarte plasticul contraceptiv. I-am specificat foarte clar acest lucru, căci în nici un caz nu am vrut să rămân însărcinată iar. M-am asigurat că și l-a pus. L-am văzut și am zis că suntem în regulă. Nu m-am gândit niciodată să mă asigur la jumătatea drumului.”

La doar 6 săptămâni de la nașterea primului copil, femeia a rămas însărcinată iar, așa că l-a confruntat pe Damian.

„L-am întrebat pentru că nu avea sens. Avea un zâmbet ciudat pe față, și apoi mi-a spus că a îndepărtat prezervativul la jumătatea drumul, dar că nu a observat, așa că ce mare chestie?! Nu arăta șocat sau supărat, era evident că știa ce făcuse”.

Femeia care i-a spus anterior bărbatului că nu ar vrea să facă avort, a mărturisit că nu avea nici o idee că ceea ce a îndurat a fost o infracțiune numită „stealthed” („tâlhărie”) – un termen elaborat într-un studiu recent al Școlii de Drept din Yale, și că s-a simțit complet păcălită, scrie tasta.ro.

,,Am fost supărată și nervoasă, dar el deja obținuse ce voia, iar copilul era acolo”, a spus ea. „La vremea aceea, am crezut că era vorba despre o formă de abuz, dar nu știam că există și un nume pentru asta”, însă ceea ce nu știa ea era că Damian va merge foarte departe pentru a-și ascunde înșelătoria:

,,S-a prefăcut că își îndepărtează prezervativul la final. S-a așezat la marginea patului și arăta ca și când ar fi făcut asta, dar probabil îndepărta ceea ce a aruncat deja. Aducându-mi acum aminte, era destul de evident, dar în acel moment, nu am realizat”, apoi el a acuzat-o pe Melissa că nu și-a dat seama de ceea ce a făcut el.

„Bărbații cred că femeile pot simți diferența. Acesta a fost argumentul său: Ar fi trebuit să știi imediat. I-am zis că ceea ce a făcut este greșit, dar el nu considera asta. El nu se gândea la nimeni, ci la el însuși. A vrut un copil și a primit unul. Dar nici măcar nu cred că este vorba doar de plăcere, nu acesta a fost scopul lui adevărat. Cred că a vrut să mă lase însărcinată doar ca să mă țină acolo”.

Cel mai tragic lucru a fost că, după nașterea copiilor, Damian nu a fost niciodată interesat să le vadă sau să aibă o relație cu ele. Melissa mai mărturisește: ,,Am fost aproape ușurată să descopăr nu mi s-a întâmplat numai mie. Exista un nume pentru asta și nu era ceva în regulă. Până acum, mi-a fost greu să-mi explic cum de am rămas însărcinată atât de repede – pentru că fetele mele sunt apropiate ca vârstă. Dar acum am găsit explicația”.

„Consimțământul este definit ca fiind momentul în care cineva acceptă în mod liber și în mod voluntar relațiile sexuale”, a declarat ea pentru nine.com.au, și a mai adăugat: ,,Dacă acordul este: Da, voi întreține relații intime cu tine, cu condiția să ai un prezervativ, dar dacă acesta este eliminat în timpul relațiilor intime fără cunoștința sau consimțământul partenerului, anulează complet acordul exprimat la început”.

Acest lucru se numește stealthing și ar trebui cunoscut de cât mai multe femei.