ADRIAN MINUNE ȘI-A CUMPĂRAT UN LAMBORGHINI DE 400.000 DE EURO DE CRĂCIUN

Pasionat de mașini de lux cu mulți cai putere sub capotă, Adrian Minune și-a cumpărat un Lamborghini roșu ca focul pentru care a scos din conturi o sumă uriașă! Nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de euro.

Bolidul spectaculos a fost un cadou pe care și l-a făcut singur de Crăciun și deja a făcut primele drumuri la volanul său.

Adrian Minune și-a cumpărat un Lamborghini de 400.000 de euro

În vârstă de 45 de ani, Adrian Minune și-a comandat din Germania un Lamborghini de culoare roşie. În urmă cu câteva zile, bolidul a ajuns în România, iar celebrul manelist l-a parcat deja în curtea vilei sale, alături de alte bijuterii pe patru roți pe care le deține.

“Noua jucărie”, a scris Adrian despre Lamborghini-ul Aventador, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro.

“Sa îl stăpâniți sănătos, fără incidente”, “Aveți bani și vă luatți mașini, vă lăudați. Dați la un sărac și faceti și voi o donație; de unde dai, Dumnezeu îți dă, multă sănătate vă doresc” sunt două dintre mesajele pe care le-a strâns postarea cunoscutului artist.

Adrian Minune și-a luat un Lamborghini Aventador Coupè, pe care a dat 400.000 de euro © Instagram
Adrian Minune și-a luat un Lamborghini Aventador Coupè, pe care a dat 400.000 de euro © Instagram

Îndrăgitul manelist Adrian Minune a mai avut un Lamborghini decapotabil, de culoare gri, în 2016, dar l-a vândut între timp.

Artistul mai are şi un Ferrari, pe care îl scoate destul de rar pe şoselele din ţară și pe care îl puteți admira în galeria foto a articolului. sursa:cancan