Horoscopul anului 2020 este unul deosebit. Se anunță o nouă etapă astrologică pentru următorii 20 de ani

Conjunctura astrală deosebită care marchează anul 2020 deschide o nouă eră și pentru fiecare dintre noi o nouă etapă în viață. Marile astre care influențează destinul anului viitor marchează debutul unei noi evoluții!

Iată ce prezice în linii mari horoscopul anului 2020:

Relația dintre marile astre a căror energie sporește în anul 2020 anunță o nouă etapă astrologică pentru următorii 20 de ani. Horoscopul anului 2020 este unul deosebit.

Conjuncția dintre Saturn și Pluto, urmată de conjuncția dintre Jupiter și Saturn arată că lucrurile se vor schimba într-un ritm accelerat de anul viitor și va începe o etapă deosebită care ar putea dura 20 de ani pentru multe zodii, dar în special pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) care sunt cel mai puternic influențate.

Berbec – Trebuie să te pregătești pentru un an deosebit și să îți păstrezi forțele și economiile pentru perioadele imprevizibile. Ceva se schimbă în viața ta, anul viitor, ceva se întoarce cu susul în jos și te obligă să iei atitudine și să transformi pierderile în profit. Altfel, va fi mai greu să te redresezi.

Evenimentele deosebite pe care le anunță Marte vor veni în cea de a doua parte a anului, în lunile iunie sau iulie, și trebuie să ai grijă să nu te prindă cu garda jos. Primele trei luni ale anului vor fi liniștite și profitabile, viața de familie va rămâne netulburată, de aceea este bine să îți organizezi viața astfel încât să nu pierzi nimic.

Peste vară, va fi mult mai greu să recuperezi și să repari greșelile. Pregătește-te pentru surprize de tot felul și protejează-ți relația de cuplu. Toamna va fi benefică doar din punct de vedere profesional.

Taur – Vei avea un an prielnic în ceea ce privește munca și câștigurile. Marte, astrul învingătorilor, va traversa Casa banilor în ianuarie, apoi se va afla în Casa muncii, până în luna mai, urmând să ajungă în sectorul faimei și al carierei spre toamnă. Ocaziile de progres nu vor lipsi, iar câștigurile tale se vor rotunji încă din luna ianuarie, când va fi o perioadă prielnică să începi un nou plan de economii.

Doar perioada de început a verii ar putea fi dificilă din punct de vedere financiar și profesional, din cauza lui Mercur, care îți dă peste cap planurile și vei fi nevoită să apelezi la soluții costisitoare. Din septembrie, el te va recompensa cu alte favoruri și beneficii. În următoarele luni, mai ales în noiembrie și decembrie, va urma o perioadă liniștită, de acumulare a resurselor.

Gemeni – Mercur și Venus vor fi în mișcare retrogradă de-a lungul primăverii și al verii, iar această conjunctură va fi destul de dificilă pentru zodia ta. Încearcă să îți rezolvi toate problemele majore până în luna martie și să amâni schimbările mari pentru toamna viitoare!

Vestea bună este că Jupiter va fi de partea ta, iar influența lui benefică va fi cu atât mai importantă cu cât va marca începutul anului nou. Datorită lui, vei găsi soluții pentru toate planurile tale îndrăznețe și vei găsi, poate, un prieten care te va ajuta dezinteresat.

În sezonul cald, când Mercur are mai multe perioade de retrogradare, este bine să te ferești de orice situație conflictuală sau de persoanele care ți-au mai adus pagube și în trecut. Iarna viitoare va fi mai frumoasă cu Mercur, care aduce mai mulți bani și mai multă înțelegere din partea celor din jur, arată horoscopul anului 2020.

Rac

O călătorie romantică face minuni!

Zilele cele mai frumoase ale noului an, perioadele senine și împlinirile se datorează în mare parte familiei sau sprijinului moral pe care îl primești de la cei dragi. În prima parte a anului, Jupiter va domina comunicarea și relațiile, iar în cea de a doua, Casa iubirii și a intimității. Influența lui este bine venită și te va ajuta să te bucuri tot anul de o atmosferă deosebită în sânul familiei. Doar ultima decadă a lunii mai ar putea fi o perioadă mai dificilă în viața de cuplu. În acele zile, Mercur va fi retrograd, iar comunicarea cu partenerul de viață va fi mai dificilă. Dacă detensionezi situația cu o călătorie romantică, nu vei mai resimți influența dificilă a lui Mercur. La mijlocul toamnei, va fi un nou moment prielnic pentru împlinirea dorințelor, pentru dragoste și pentru realizări la care muncești de la începutul anului.

Leu

Eforturi mai mari în plan profesional

Câștigurile sporesc și scad în funcție de planurile tale, dar, în general, primele trei luni ale anului 2020 vor fi prospere și vei avea ocazia să pui deoparte economii pentru zilele mai dificile. În februarie și în primele săptămâni de vară, cariera va fi în prim plan și vei putea face o alegere importantă pentru viitorul tău. Este posibil ca eforturile pe care le faci acum să fie răsplătite abia în august, când Saturn aduce vești bune. Cu siguranță, până la sfârșitul verii, poziția ta profesională se va schimba și vei beneficia de un statut mai bun. Anul viitor, trebuie să fii mai atentă și cu sănătatea ta, așa cum te ocupi de sănătatea copiilor. Dacă există o tendință de îngrășare, aceasta ar putea fi însoțită și de alte probleme medicale. Repetă analizele, cere sfatul unui specialist și ai grijă ca problemele minore să nu se transforme în afecțiuni mai greu de tratat.

Fecioară

Mai multă stabilitate în familie

Profită de vizita lui Mercur, în luna februarie, și de întreaga conjunctură favorabilă zodiei tale. Vei avea cele mai multe șanse să faci o schimbare în carieră, să obții un post mai bine plătit sau chiar să îți deschizi propria afacere. Luna februarie va fi prima perioadă prosperă și bună a anului, urmată apoi de alte perioade bune în lunile iunie, august și septembrie. Încă de la începutul anului, Venus migrează în zodia ta, un moment bun și plin de promisiuni, care îți va aduce multe bucurii. Generoasa Venus ocrotește viața de familie și dragostea, te ajută să îți consolidezi statutul profesional și să ocolești necazurile. Și Saturn aduce vești bune în viața ta. El va avea un rol benefic în familie, va aduce stabilitate încă din luna aprilie, iar relațiile cu rudele mai în vârstă se vor îmbunătăți, arată horoscopul anului 2020.

Balanță

Visurile mari se pot realiza!

Ai ambiții mari la început de an și multe dintre ele vor prinde viață, dacă acționezi la momentul potrivit. Visurile tale pot deveni realitate pe parcursul noului an, dar nu trebuie să te lași ademenită de iluzii. Păstrează-ți optimismul și fii obiectivă! Casa și familia sunt cele mai importante pentru tine, copiii, relația de cuplu, armonia dintre tine și soț sau vor fi prioritățile noului an. Iar astrele te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru cei dragi și să treci peste momentele dificile fără ca ei să fie profund afectați. O perioadă mai puțin plăcută ar putea începe la sfârșit de mai, până la mijlocul lunii iunie, când pot apărea schimbări care vor da peste cap programul familiei tale. Lunile aprilie, septembrie și octombrie vor fi cele mai bune din punct de vedere financiar, iar luna februarie poate fi bună pentru carieră.

Horoscopul anului 2020

Scorpion

Schimbările vor veni cu un preț!

La începutul noului an, influența lui Venus, unul dintre cele mai așteptate și mai darnice astre, te va ajuta să îți refaci bugetul sau să pornești o afacere nouă. De asemenea, poate fi de ajutor dacă îți cauți o nouă locuință sau dacă pleci în străinătate. Până în luna martie, vei avea o perioadă bună pentru orice schimbare ai vrea să faci. Și Neptun va pune accentul pe necesitățile tale spirituale, pe nevoia de a progresa și de a face lucruri noi, dar și pe nevoia de a călători. Este posibil ca schimbările pe care le urmărești să nu fie acceptate de toți membrii familiei și să apară unele conflicte anul viitor. Nu întotdeauna, soluțiile de compromis ajută, iar în cazul tău este mult mai bine să iei o decizie tranșantă și să rezolvi definitiv situațiile tensionate. Financiar îți merge bine vara, iar toamna viitoare vei avea o perioadă lungă de liniște și armonie.

Săgetător

Atenție și la bani, și la sănătate!

Sectorul câștigurilor este foarte important pentru tine anul viitor, dar aici te poți aștepta la orice… Fii atentă, încă de la începutul anului, la banii pe care îi câștigi și încearcă să faci economii. Din păcate, vor fi perioade mai lungi în care vei avea nevoie de un buget consistent pentru a-ți rezolva problemele. La serviciu, te vei confrunta cu situații în care este nevoie de decizii rapide, oricât ar fi de greu să le iei. Vei avea mult de lucru, proiectele se vor schimba de la o lună la alta, iar ambițiile tale vor crește. Chiar dacă nu vei face un progres uriaș, vei avea satisfacția unor realizări constante. Lunile iunie și octombrie vor aduce evenimente deosebite și, poate, dragostea de care ai nevoie. Dar aprilie ar putea fi dificilă din punct de vedere al sănătății. Semne și simptome vor apărea din timp, așa că vei putea lua măsuri!

Capricorn

Deciziile majore vor fi de bun augur

Profită de perioada plină de energie de la sfârșitul lunii ianuarie, când Marte veghează toate inițiativele și activitățile importante, pentru a începe ceva nou. Ceea ce reușești să pui acum pe roate, va merge ca uns tot anul și îți va aduce multe beneficii. Zodia ta va primi influențe benefice din partea a trei astre mari, Venus, Jupiter și Marte. Acest triunghi poate fi de bun augur pentru ambițiile tale profesionale sau pentru o schimbare majoră, care se impune cu necesitate. Dacă ai o familie numeroasă, este posibil să apară câteva necazuri și vei fi obligată să schimbi ceva în casă. Dacă nu ești căsătorită, dar ai o relație de lungă durată care stagnează, vei încerca să grăbești lucrurile spre o căsnicie durabilă. Vestea bună este că toate deciziile mari pe care le vei lua vor fi de bun augur, iar situația financiară te va ajuta și ea în perioadele importante, arată horoscopul anului 2020.

Vărsător

Fii ambițioasă, dar și prudentă!

Muncești mai mult ca niciodată în iarna aceasta, iar astrele te vor ajuta în 2020 să îţi dezvolţi cariera şi să avansezi. Vestea bună este că reuşitele profesionale din noul an se vor menţine pentru următoarea decadă. Fă alegerile cele mai bune pentru tine și vei profita pe termen lung. Din luna martie, Mercur te ajută să faci un pas înainte şi îţi scoate în cale câteva oferte de slujbe profitabile. Eşti cu atât mai mult favorizată dacă lucrezi în domeniul educaţiei, al administraţiei publice sau juridic. La sfârşitul primăverii vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi stabiliţi peste hotare. Luna iulie este propice mai mult economiilor, decât cheltuielilor. Iar oportunităţi mult mai bune de a-ți spori veniturile se vor ivi în septembrie.

Pești

Dragostea și cariera vor aduce provocări

Va fi un an cu multe provocări, nu va fi ușor, dar nici nu te vei confrunta cu probleme mari. Trebuie doar să muncești mai mult pentru a obține ce vrei. Zodia ta va primi energia lui Mercur, un astru generos pe care toți îl așteaptă cu speranțe mai mari pentru câștiguri, călătorii și distracții. Caută cu mai multă atenție un loc de muncă potrivit, pentru că vei avea șanse mai mari să avansezi în carieră și să câștigi mai bine cu ajutorul lui Mercur, mai ales în lunile aprilie și mai. Și Venus promite să deschidă perspective largi în domeniul tău profesional, eventual în străinătate. Ea poate influența benefic și relația de dragoste, dacă stagnează și dacă partenerul tău nu se implică mai mult. Anul viitor, ar fi bine să faci tu mai mult pentru relația de cuplu, pentru a reaprinde pasiunea!