Ștefan Bănică alături de Oana Sîrbu . Fanii sunt în extaz …

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică, protagoniștii celebrului film ‘Liceenii’ din 1986, par să nu îmbătrânească niciodată, iar dovadă stau cele mai noi fotografii în care cei doi apar împreună.

Oana Sîrbu a participat la petrecerea dată cu ocazia sărbătorii sfântului Ștefan în cinstea sărbătoriților Ștefan Bănică și Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului artist.

Sub explicația foto ‘La mulți ani Ștefan, Ștefana!’, Oana Sîrbu a postat mai multe fotografii de la petrecere, în care apare alături de Ștefan Bănică și de fiul său, dar și un videoclip cu o piesă de Crăciun pe care au interpretat-o împreună acum câțiva ani.

Oana Sîrbu mărturisește că este o norocoasă că desi anii trec, aceștia nu-și lasă amprenta pe trupul ei și poate folosi chiar și poze mai vechi de 10-15 ani.

„Sunt cam zgârcită cu pozele, dar sunt o răsfățată că pot să dau fotografii și de acum 10-15 ani, pentru că nu am făcut mari modificări așa, la culoarea părului, am cam același stil’, a mărturisit Oana. Ce-i drept, vedeta chiar este nechimbată, arătând la fel de bine ca la 30 de ani.

Pelicula ‘Liceenii a avut premiera pe 27 octombrie 1986. Oana a jucat rolul elevei misterioase Dana Vasilescu, de care se îndrăgostește iremediabil chipeșul Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr.

Oana Sârbu are 51 de ani, însă nu-și arată vârsta. Secretul ei? Un stil de viață atent ales, de la care nu se abate, păstrarea distanței față de persoanele care nu au o vibrație bună și… cristalele care o protejează de energii negative.

Vedeta filmului “Liceenii” este o persoană pozitivă și pare că nimic nu îi poate tulbura liniștea. Optimismul și calmul cu care abordează orice situație și-au pus amprenta pe chipul ei, la modul pozitiv, ajutând-o să păcălească timpul. Așa se face că Oana arată mai tânără decât e, fără să facă tratamente.

„Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obișnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puțin cardio, acum sunt mai pe pilates.

Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineață, cam 30-40 de minute merg în ritm alert și îmi face bine”, ne-a dezvăluit artista.

„Mă feresc de oameni cu energii mai rele, toxice”

Conștientă că necazurile o pot afecta inclusiv la nivel fizic, nu doar mental, cântăreața face tot posibilul să evite pe cât posibil orice consum emoțional.