Ce frumos au dat vestea! Cristi Brancu şi Oana Turcu au facut anuntul impreuna:

Pe lângă faptul că sunt două persoane de succes şi foarte echilibrate, Oana Turcu şi Cristi Brancu formează unul

dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton, povestea lor de dragoste ţinând de 12 ani.

Cristi Brancu este un om norocos. Are o soţie care îl iubeşte, o familie unită, o carieră de succes şi o mulţime de oameni ce-l îndrăgesc din faţa micilor ecrane şi nu numai. Acelaşi lucru putem spune

şi despre Oana Turcu, cei doi completându-se perfect. Chimia dintre ei trece dincolo de sticlă, relaţia fiind una cum rar întâlneşti. Potrivit, ciao.ro, Cristi Brancu şi Oana Turcu au vorbit despre relaţia lor şi şi-au amintit cu drag începuturile a ceea ce trăiesc în prezent.

În concepţia lor, iubirea este ceva simplu, dar complex. Nu trebuie să te complici prea mult pentru a o obţine, ci trebuie să ştii cum să o ţii pe linia de plutire. ” Relația noastră este una aleasă

și guvernată de Dumnezeu. Ne iubim puternic, matur, pasional de 12 ani (pe 21 ianuarie îi împlinim) și iubirea înseamnă să oferi cât mai des-dacă se poate, în fiecare zi – semne de iubire celui de lângă tine. Sigur le vei primi înzecit.”, au declarat cei doi pentru sursa citată.

Cristi Brancu este un romantic incurabil şi îşi aminteşte cu drag de perioada în care s-a îndrăgostit de femeia fără de care nu se mai vede. ” A trecut pe lângă mine, parcă fără să mă vadă.

Era emoție multă în aer! Ceva magic s-a petrecut în acea emisiune. Era 21 ianuarie 2008. Apoi, am vorbit mult câteva zile la telefon și pe 25 ianuarie, am avut prima întâlnire.

De atunci, nu ne-am mai despărțit mai mult de 2-3 zile, din motive profesionale.”, susţine prezentatorul tv.