Cătălin Botezatu a decis să revină pe micile ecrane, în urma problemelor de sănătate

Cătălin Botezatu s-a confruntat în ultimul timp cu probleme grave de sănătate. Deși a trecut prin clipe de groază,

celebrul designer nu vrea să se lase doborât de boală și a decis să se întoarcă la tv. Fanii săi îl po vedea din nou pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a decis să revină pe micile ecrane, în urma problemelor de sănătate

Botezatu se va întoarce în rolul de jurat, alături de prietena sa bună Raluca Bădulescu, dar și de Maurice Munteanu.

Anunțul a fost făcut chiar de Raluca Bădulescu și confirmat de cei de la Kanal D.

„Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin în formula consacrată, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil!

Celebrities” Cei trei magnifici jurați, alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului fenomen, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea

cu telespectatorii Kanal D și concurentele noului sezon!”, este anunțul Ralucăi Bădulescu făcut pe rețelele de socializare.

În vara acestui an Cătălin Botezatu a fost internat la o clinică din Turcia unde a suferit o itnervenție chirurgicală complexă.

Din fericire totul s-a terminat cu bine și acum designerul se recuperează și vrea să  își continue viața într-un mod normal.

el a declrat în trecut că nu se va lăsa afectat de această cumpănă mare din viața lui și că nu va dispărea sub nicio formă din viața publică.

„Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție,

iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută,

dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin”, declarase Botezatu după operația suferită, conform avantaje.ro.