Horoscop 2 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care isi va schimba soarta in a doua zi din an

Horoscop 2 ianuarie, cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

BERBEC: Se va gasi o modalitate convenabila de a vi se multumi pentru ce ati muncit in ultima vreme, poate vi se dau bani, niste obiecte care sa va fie de mare folos.

O sa vreti sa cumparati ceva cu banii pe care i-ati strans si poate dati de niste reduceri si profitati de ocazie, va luati mai ieftin obiectul respectiv.

TAUR: O sa fiti convocati la o discutie, poate e o negociere ori un interviu de angajare sau intrati in audienta la sefi, sa le cereti ceva la care stiti c-aveti sanse.

Ati putea pleca in strainatate sau sa faceti naveta, oricum, o sa tot faceti niste drumuri ca sa rezolvati niste probleme de serviciu.

GEMENI: Vi se pot semna acele acte pe care le-ati dus la avizat din decembrie si o sa primiti acceptul la un alt serviciu, sau in alt departament, la alta scoala, sau ca sa va mutati la alt domiciliu.

O sa vedeti ca nu v-a uitat acea persoana pe care v-o doreati in viata voastra si o sa iesiti mai des de-acum inainte ca sa va cunoasteti si mai bine.

RAC: O sa interactionati cu diverse persoane in perioada asta si se vor lega si prietenii si relatii de afaceri care sa fie trainice, asa cum va plac voua, c-asa sunteti obisnuiti.

Poate veti descoperi o noua strategie in afaceri si care sa v-aduca beneficiile la care visati de multa vreme – e momentul vostru.

LEU: Se pare ca nu erati pregatiti pentru un volum mai mare de munca la serviciu, dar daca vor fi si bani pe masura o sa fie bine, o sa va implicati serios, pentru ca aveti o motivatie.

Se contureaza ideea unei colaborari care v-ar aduce prestigiu si v-ar asigura venituri constante nu numai anul asta ci si in continuare.

FECIOARA: Relatia de suflet poate avansa, poate va cumparati o casa sau va mutati impreuna. Dac-aveti deja locuinta, e un progres.

O sa puteti valorifica niste obiecte la care ati lucrat in timpul liber, poate e un hobby si ati dat de niste oameni interesati de munca voastra si va bucurati de apreciere.

BALANTA: Se pare ca n-ati terminat cu mobilatul casei, faceti niste schimbari, o reamenajare si o sa cheltuiti o suma importanta, pe care se presupune c-o aveti, deja, in cont.

Poate ati luat o decizie referitoare la masina pe care vreti s-o reparati, s-o vindeti, sa va luati alta noua.

SCORPION: Provocari, de unde va asteptati cel mai putin – se vine cu o oferta de lucru, poate fi si din strainatate, poate veti lua parte la un concurs, candidati pentru o functie, un titlu.

O sa lucrati in alt colectiv, ori poate se mareste grupul din care faceti parte la serviciu, sau in particular.

SAGETATOR: Pare sa fie o zi banoasa, ori poate se rezolva pe hartie, si luati banii dupa ce actele fac rondul de onoare prin diferitele departamente pan-ajung la voi.

Vi se aproba o cerere, sa plecati undeva, chiar si cu serviciul, sa dati vreun examen, sa incepeti lucruri noi si incitante.

CAPRICORN: Incepeti in forta anul, cerul tine cu voi, o s-aveti parte de realizari, de stabilitate, poate aveti planuri mari, sa va casatoriti anul acesta, s-aveti copii, sa va luati casa.

Va bate gandul sa va asociati cu niste oameni care au un proiect care promite sa v-aduca multi bani si pe o perioada mai lunga de timp.

VARSATOR: Apare cineva care a vrut sa fie cu voi de sarbatori, dar au intervenit tot felul de lucruri si n-a putut, acum insa s-o fi ivit o posibilitate si n-a ratat-o.

Se poate sa va aflati la inceput de drum intr-o relatie si o sa fiti receptivi la preferintele partenerului, sa tineti cont de ce-i place si de ce nu.

PESTI: O problema de sanatate se va rezolva usor daca o sa va duceti la doctor si o sa luati si tratamentul pe care vi-l recomanda, altminteri se poate croniciza ce-aveti voi acolo.