Irina Rimes, primele imagini din spital, după operație. Cum a fost surprinsă antrenoarea de la Vocea României

Irina Rimes a postat pe InstaFacebook imagini ale sale, care o înfățișează la spital, după operație. Se pare că jurata de

la Vocea României se simte mai bine, asta deducându-se și imaginile la care a folosit un filtru amuzant. Artista a vrut astfel ca fanii ei să știe că a scăpat cu bine din operație.

Irina Rimes, primele imagini din spital, după operație

Din postare, se pare că Irina Rimes a fost operată de urgență la Spitalul Elias din București. Toată familia s-a strâns la căpătâiul artistei.

Mama și fratele ei au venit de urgență la București pentru a se asigura că juratul de la Vocea României are parte de cea mai bună îngrijire.

Irina Rimes a fost operată de urgență, în ultima zi a anului 2019. Artista a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit o hemoragie internă. Irina Rimes a fost nevoită să-și anuleze o serie de concerte,

fapt care a întristat-o foarte mult. Și mai triști au fost fanii, mai ales cei de la Iași, care aa pierdut ocazia de a o asculta și vedea pe Irina Rimes în noaptea de Revelion.

Horia Brenciu, mesaj de susținere

Dintre colegii de breaslă, Horia Brenciu a fost primul care a anunțat ce se întâmplă cu Irina Rimes. El a spus că este alături de colega sa de la Vocea României.

”Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, este mesajul artistului. sursa:ciao.ro