Noi dezvăluiri din familia regală a Marii Britanii! Mama Prințesei Diana: „Am crescut o…”

Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a făcut iarăși dezvăluiri scandaloase despre familia regală, într-un nou documentar legat de viaţa acesteia: Princess Diana’s Wicked Stepmother.

Fanii sunt extrem de dezamăgiți de aceste declarații și îi cer bărbatului să își retragă acuzațiile la adresa mamei Dianei, Frances Shand Kydd, decedată, la rândul ei, în anul 2004.

Noi dezvăluiri din familia regală a Marii Britanii! Mama Prințesei Diana: „Am crescut o…”

Într-o apariție la televiziunea americaă Paul Burrel a dezvăluit un secret cel puțin șocant. El susține că . participat la o

discuție în care mama Prințesei Diana ă acuza că este o femeie ușoară, pentru că umblă cu bărbați musulmani precum Dodi Fayed și Hasnat Khan, după ce se despărțise la Prințul Charles.

Printesa Diana si Dodi Fayed
Printesa Diana si Dodi Fayed

Se pare că femeia nu vedea cu ochi buni relațiile fiicei sale, după ce aceasta se separase de tatăl copiilor ei. Într-o zi a avut loc o discuție foarte aprinsă între cele două, iar pe fondul consumului de alcool, mama Dianei i-ar fi aruncat cuvinte grele prințesei: 

„Am crescut o cu**ă care umblă prin oraş cu bărbaţi musulmani. Ar trebui să-ţi fie ruşine!”, ar fi spus femeia.

Cel puțin așa susține Paul Burrell, care este la rândul său un personaj extrem de controversat, după ce a făcut numeroase dezvăluiri rușinoase despre familia regală britanică.

Fostul majordom susține că după acest episod Prințesa Diana s-a îndepărtat foarte mult de mama ei și a pus o barieră între ele două, fiind extrem de dezamăgită de aceste cuvinte.

La scurt timp a decedat în teribilul accident, alături de cel care îi era iubit la acea vreme, Dodi Fayed, fiul unui milionar celebru.

Burrell a fost criticat de-a lungul timpului pentru că ar fi trădat-o pe Prințesa Diana și ar fi dezvăluit secrete ale acesteia și ale familiei regale. În tot acest timp el a susținut că este isngurul în care Prințesa a avut încredere și singurul care i-a fost cu adevăra alături. sursa:stiritv