Horoscop Minerva ianuarie 2020

Berbec. Acum, după toate răsucirile și virajele, călătoria te-a dus în vârf. Stăpânul tău Marte se află în Scorpion până pe 4 ianuarie, apoi se mută în Săgetător și te vei află într-o

fază puternică de transformare și revenire – personal, financiar, intim – așa că revendică puterea acolo unde te-ai simțit mai neputincios.

Taur. Jupiter, planeta creșterii și expansiunii, s-a alăturat lui Venus în Capricorn, extinzându-ți lumea, orizonturile și conștiința. Capricornul stpânește Casa a 9-a a temei tale natale,

casă care  se ocupă de relații internaționale, călătorii, țări străine, culturi, limbi, educație superioară, drept, publicare și, la cel mai înalt nivel, spiritualitate.

Gemeni. În ultimul an, viața ta a fost supusă unor convulsii care au dus la alte opțiuni de bază. De asemenea, relațiile tale s-au extins, aducând în viața ta persoane semnificative. Ianuarie te va aduce la următoarea etapă de evoluție și la o analiză a perspectivelor în următoarele douăsprezece luni.

Rac. Ai lucrat din greu în ultimul an, oferind totul la locul de muncă sau în viața ta, dar și vindecându-te la un nivel profund. Pe măsură ce Jupiter și-a început călătoria prin Capricorn în sector relațional, pentru prima dată în doisprezece ani, ianuarie aduce o privire asupra următoarele douăsprezece luni.

Leu. Ești în centrul unor schimbări uriașe, care se desfășoară din clipa în care intri în ianuarie, aruncând o privire asupra temelor cu care te vei confrunta pe parcursul anului următor.

Fecioară. În ultimul an, ți-a sporit sentimentul de securitate. Acum, ianuarie vine și te provoacă săarunci o privire asupra următoarelor douăsprezece luni, în timp ce intri în următoarea etapă a vieții tale. 

Balanță. Anul care a trecut a fost o călătorie lungă pentru tine, iar ianuarie marchează întoarcerea. Jupiter este în Capricorn de aproape o lună și îți aduce un sprijin din ce în ce mai mare de acolo de unde altă dată simțeai că ușile se închid sau că se ridică ziduri de netrecut. Dacă ai evitat să te confrunți cu o parte din trecutul tău, ar putea fi imposibil să faci asta și acum. 

Scoprion. În ultimul an, ai crescut în respectul de sine, bunăstare financiară și emoțională și în conștientizarea valorilor și potențialului tău. Acum intri într-o nouă fază, cu Jupiter în Capricorn. El este în Casa a 3-a, acel sector al temei natale care răspunde de comunicare, idei, gândire, călătoriile pe distanțe scurte, scrisul, adunarea de informații precum și frații sau rudele apropiate, printre altele.

Săgetător. În ultimul an, tranzitul lui Jupiter prin semnul tău a marcat o nouă fază de auto-descoperire și creștere personală. Ai crescut în conștiință de sine, în înțelepciune și în conștientizarea darurilor și potențialului tău.

Capricorn. Tranzitul lui Jupiter prin Săgetător ți-a pus la încercare credința, iar acum aceasta trebuie răsplătită. Acum, planeta expansiunii, norocului, abundenței și bunăvoinței, a intrat în semnul tău pentru prima dată după doisprezece ani. Se spune că tot anul, norocul este de partea ta.

Vărsător. Este acea perioadă a anului în care simți sărbătorile efectiv și ai o mulțime anul acesta. În ultimul an, Jupiter, planeta abundenței, a călătorit prin domiciliu, în Săgetător, extinzându-ți cercul și rețeaua socială și ai avut ocazia ca cel puțin o dorință să devină realitate.

Pești. Stăpânul tău planetar, Jupiter, a tranzitat în ultimul an, celălalt semn pe care îl conduce, Săgetător, susținându-ți cariera și amplificându-ți ambițiile și viziunea. Acum că a intrat în Capricorn, deschide un capitol cu ​​totul nou în viața ta și cre ține de realizarea viselor tale. sursa:stiritv