IRINA TĂNASE S-A DISTRAT ÎNTR-UN CLUB ÎN NOAPTEA DE REVELION. CU CINE A PETRECUT LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA

Irina Tănase s-a distrat într-un club în noaptea de Revelion. Desigur, logodnica lui Liviu Dragnea nu a fost singură, iar petrecerea a fost una pe cinste. Fericită și plină de speranță

– așa a pășit în Noul An, 2020, după cum se poate observa în fotografiile pe care chiar ea le-a făcut publice recent.

Irina Tănase s-a distrat într-un club în noaptea de Revelion

Iubita fostului lider PSD a sărbătorit trecerea dintre ani într-un local de lux din București împreună cu câțiva prieteni apropiați. De la petrecerea de fițe, Irina Tănase a făcut publice câteva imagini și părea bucuroasă, chiar dacă nu l-a avut alături pe logodnicul ei, Liviu Dragnea.

Logodnica lui Liviu Dragnea, impresionată de Angelina Jolie

Cu puțin timp înainte de Revelion, blonda a urcat pe Story-ul de la Instagram un mesaj cu tâlc, preluat dintr-un citat care îi aparține actriței Angelina Jolie. Gândurile așternute în limba engleză se referă la așteptările pentru anul 2020 și se traduce astfel: 

“Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”.

În aceeași zi, iubita lui Dragnea a distribuit și un mesaj postat de actrița Billie Lourd care transmite dragostea și compasiunea pentru toți cei “care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu următorul îndemn: “Fiți buni și aveți răbdare!”.

Irina Tănase, declarație de iubire pentru Liviu Dragnea

În urmă cu două luni, Irina Tănase i-a făcut o declarație de iubire logodnicului ei, Liviu Dragnea, în văzul întregii lumi. Tânăra a postat pe contul ei de Instagram o poezie de dragoste, care îi aparține scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning și pe care i-a dedicat-o soțului ei, poetul Robert Browning.

“Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire./Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate/Atinge al meu suflet când străbate/Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,/În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –/Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,/Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută/În vechi dureri şi cu credinţa care/Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,/ Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută/ Te voi iubi în moarte şi mai tare”, așa se traduce poezia scrisă de Elizabeth Barrett Browning și pe care Irina Tănase a distribuit-o pe Instagram.

Liviu Dragnea (57 de ani) este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamant la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentare. sursa:cancan