O tânără mamă din Suceava a murit de Revelion, după ce a fost spulberată de un şofer de 21 de ani. Femeia asista la focul de artificii

Tragedie fără margini într-o familie din Suceava, la puţin timp după trecerea în Noul An. Vasilica Dârjoancă, o tânără mamă, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită mortal de un tânăr. Totul s-a petrecut în satul Huşi, din comuna suceveană Preuteşti.

Femeia petrecea alături de familia ei, astfel că la miezul nopţii au ieşit cu toţii afară pentru a asista la focul de artificii. În jurul orei 00.20, în timp ce Vasilica Dârjoancă se afla pe marginea drumului, a fost lovită de un şofer.

Bărbatul vinovat se numeşte Cosmin Ciobanu şi are 21 de ani. Acesta se afla la volanul unui autovehicul cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. În timp ce efectua o depăşire,

tânărul a lovit două persoane, una dintre acestea fiind Vasilica Dârjoancă, în vârstă de 34 de ani. Cealaltă persoană accidentată se numeşte Costin Ionuţ, în vârstă de 20 de ani,

tânărul ajungând la spital. Nu aceeaşi şansă a avut-o şi Vasilica Dârjoancă, care a fost lovită foarte grav. Femeia a intrat în comă, iar la o oră după accident s-a stins din viaţă.

La puţin timp după tragedia din noaptea de Revelion, soţul tinerei a transmis un mesaj extrem de emoţionant pe reţelele sociale.

“În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Iubirea noastră pentru tine nu se va stinge niciodată”, a scris soţul femeii pe Facebook.