ULTIMA ORA ! MORMANTUL DENISEI RĂDUCU A ARS ! VIDEO ȘOCANT

Mormântul Denisei Răducu a ars, joi, ca o torță! Totul ar fi plecat de la o candela aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde-și doarme somnul de veci cunoscuta artistă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări șocante de la locul incidentului.

Imagini de-a dreptul șocante în cimitirul din Ștefănești, acolo unde în urmă cu doi ani și jumătate a fost condusă pe ultimul drum Denisa Răducu, apreciata cântăreață de manele!

Mormântul ei a fost cuprins, joi, după amiază, de flăcări. Din filmările pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate, se pot vedea flăcările uriașe care au ”înghițit” mormântul.

Se pare că focul s-a extins, din cauza vântului, de la o candela aprinsă. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observant de câțiva oameni aflați în cimitir.

Adelina, sora Denisei, încă nu și-a revenit din șoc

Denisa Răducu a murit în zorii zilei de 23 iulie 2017, răpusă fiind, până la urmă, de cancer, boala cu care s-a luptat din răsputeri. A fost condusă pe ultimul drum de o familie răpusă de durere, dar și de apropiați, cunoscuți, oameni din showbiz. Denisa Răducu avea doar 27 de ani și o lungă carieră muzicală în față.

Adelina, sora Denisei, nu și-a revenit nici acum, după drama din acea zi de duminică. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja…

Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am

pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind,

stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a spuns, de curând, Adelina.