Mama lui Mihai Mitoșeru, despre suferința fiului după divorț: “Am plâns ieri toată ziua”

Ieri a fost o zi dificilă pentru Mihai Mitoșeru și Noemi. Divorțul dintre cei doi s-a finalizat oficial. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani, iar situația nu este ușoară pentru nici unul dintre ei.

Este o perioadă foarte lungă, care cu siguranță i-a marcat pe amândoi. Au foarte multe amintiri și s-au iubit enorm, însă acu au decis că le este mai bine separat. Camelia Mitoșeru a vorbit,

în direct la Star Magazin, despre ce a însemnat această decizie pentru fiul ei, dar și dacă mai există șanse de împăcare între Mihai Mitoșeru și Noemi.

“Niciodată să nu spui niciodată, eu nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el.

Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc.”, a declarat Camelia Mitoșeru, la Star Magazin.

Camelia Mitoșeru: “Există loc de împăcare”

Camelia Mitoșeru spune că fiul ei și Noemi sunt un exemplu despre cum ar trebui să se departă cuplurile, adică fără scandal și chiar cu gesturi frumoase la ieșirea de la notar.

Totodată, mama prezentatorul TV a mărturisit că există șanse destul de multe să auzim despre o împăcare pe viitor.

“Dragoste cu sila nu se face. Eu mă bucur că ei s-au despărțit frumos și că s-au pupat la final și asta înseamnă că mai este o ușă deschisă, au fost 13 ani împreună, care nu se uită într-o zi.

Ultimul an a fost dificil, ca să nu zic altfel. Nu s-au bătut, nu s-au înjurat sau certat urât. Există loc de împăcare și pentru ea și pentru el.”, a mai spus Camelia Mitoșeru.