Adriana Bahmuteanu, anunt trist la inceput de an. S-a terminat!

Adriana Bahmuteanu a pus punct colaborarii cu emisiunea Acces Direct, unde era reporter special. Prezentatoarea tv a facut chiar ea anuntul pe retelele sociale, unde si-a luat ramas bun de la fani.

A explicat ca o asteapta alte proiecte fara a da detalii suplimentare si daca acestea au legatura in continuare cu televiziunea sau nu. Vedeta este frecvent invitata sa prezinte evenimente dincolo de aparitiile pe sticla.

Oficialii de la Antena 1 au primit o lovitura dura la cumpana dintre 2019 si 2020! Adriana Bahmuteanu si-a dat demisia de la „Acces Direct”, emisiune la care a realizat sute de interviuri cu celebritati de la noi,

chiar in casele lor si le-a aflat povestile impresionante de viata. Jurnalista a colaborat atat cu Mirela Vaida, dar si fostele prezentatoare de la Antena 1: Cristina Cioran si Simona Gherghe.

Dupa ce a discutat cu fostii sefi de la Antena 1 si a pastrat ceva timp secretul plecarii sale de la „Acces Direct”, Adriana Bahmuteanu a anuntat intr-un mesaj facut public despre demisia sa.

“Odata cu sfarsitul lui 2019 se incheie si o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care le multumesc colegilor mei de la «Acces Direct», in special doamnei Dora Grosaru,

dar si producatorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum si artistilor cu care am colaborat! Le multumesc tuturor pentru incredere, sustinere si sansa de a invata lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului!

Este timpul pentru noi proiecte si provocari, ma asteapta un an fabulos si va doresc tuturor sanatate, fericire, dragoste curata si bani in buzunare, ceea ce imi doresc si pentru mine!

Sa aveti dorinte implinite! La multi ani!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe contul ei oficial de Facebook.

Deocamdata, vedeta nu a dezvaluit nimic despre noul loc de munca sau daca va mai lucra in televiziune. In trecut, Adriana Bahmuteanu a prezentat emisiunea “Necenzurat”,

difuzata la Antena Stars si a facut echipa cu Cristi Brancu si Bianca Sarbu la “Agentia VIP”, care ruleaza pe acelasi post de televiziune. Ea a parasit echipa din urma la inceputul lui 2018 si

si-a argumentat plecarea din cauza unor probleme de sanatate. Dupa jumatate de an, jurnalista s-a intors in televiziune: la “Acces Direct”… unde a stat pana la finele lui 2019.