Horoscop 4 ianuarie 2020. O zodie primește o VESTE IMPORTANTĂ de la o RUDĂ

Berbec

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: detalii, atentie, concentrare, analiza. Nu te grabi astazi cu deciziile, mai bine mai amana o zi sau doua si focuseaza-te pe a gasi toate motivele, argumentele si aspectele care te-ar ajuta sa nu faci o alegere in graba, spun astrele.


Taur

Focuseaza-te pe a le acorda mai multa atentie celor din familie, pentru ca in ultima perioada lucrurile au fost ceva mai agitate in sectorul profesional si mult prea mult timp te-ai dedicat sarcinilor care nu aveau legatura cu nevoile tale emotionale. Iar astazi ai posibilitatea sa echilibrezi lucrurile.


Gemeni

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: flirt, aventura, escapada, sentimente, declaratii. Semnul tau zodiacal se afla in sfera relatiilor, iar sfatul astrelor pentru astazi este sa ai grija in ce directie indrepti mesaje, atentii, intentii, ocheade si cochetarii, daca nu-ti doresti ca acestea s fie gresit interpretate.


 Rac

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui si valorilor personale, iata probabil de aici ti se trage dispozitia ta ceva mai meditativa. Astazi nu este despre schimbari si mari transformari, ci mai bine te-ai limita doar la activitatile care fac parte din rutina ta.


Leu

Ai parte de o zi deosebit de buna, mai ales in ceea ce priveste sectorul grupurilor. Asteapta-te la vizite neanuntate, la invitatii neasteptate si la tot felul de surprize placute care are in plin plan socializarea, petrecerea timpului cu prietenii si rudele.


Fecioara

Daca te gandesti la investitii necesare pentru camin, la curatenie generala, putin aranjat prin curte sau mici reparatii prin casa, atunci astazi este o zi potrivita pentru orice demers are legatura cu locul tau, casa ta.


Balanta

Daca apare ocazia de a merge intr-o scurta calatorie sau de a merge sa vizitezi pe cineva care se afla ceva mai departe, nu ezita, spun astrele. Este o zi destul de favorabila atat calatoriilor, cat si pentru conexiuni, legaturi, relatii.


Scorpion

Fii atent la cheltuielile care apar pe neasteptate, dar si la felul in care decizi sa gestionezi astazi banii. Nu este cea mai buna zi pentru cumparaturi sau pentru investitii, dar este o zi potrivita pentru a te dedica hobby-urile sau lucrurilor care te intereseaza cel mai mult, sustin astrele.


Sagetator

Ai destul de multe lucruri pe lista ta de sarcini de rezolvat, cu toate acestea astrele te sfatuiesc sa nu te avanti astazi in a le bifa, ci mai degraba, sa iei in calcul o zi de odihna, de recuperare, de incarcare a bateriilor si poate zilele urmatoare iti vei indrepta atentia si spre toate acele responsabilitati.


Capricorn

Este o zi carmica, o zi cu o puternica incarcatura emotionala, de aceea astazi s-ar putea sa observi evenimente care se sincronizeaza minunat, intamplari si evenimente aparute neasteptat, dar care au un anumit inteles. Reusesti sa deslusesti mesajele pe care ti le trimite Universul?


Varsator

Este posibil ca astazi sa ai parte de mai multe provocari, dar cel mai intelept este sa-ti pastrezi calmul si increderea. Evita conflictele, certurile, discutiile in contradictoriu, in special cele de confirmare a puterii, de cautare de lider sau sef.


Pesti

Visezi cu ochii deschisi si iti doresti sa-ti atingi cat mai curand acea mare dorinta. Semnul tau zodiacal se afla in sfera resurselor, iar cel mai potrivit ar fi sa actionezi, sa-ti folosesti abilitatile si talentele in acest sens. sursa:superbebe.ro