CONNECT-R, DRAMA PE CARE A ȚINUT-O ASCUNSĂ MULȚI ANI: “NOI AM MAI AVUT UN COPIL CARE A MURIT”

Connect-R a fost traumatizat de o dramă care s-a petrecut în familia sa și pe care a ținut-o ascunsă mulți ani… Carismaticului artist i-a fost foarte greu să vorbească despre acest subiect delicat.

El și fosta lui soție, Misha, au o fetiță, Maya, care va împlini spre sfârșitul acestei luni șase anișori.

Connect-R, traumatizat de o dramă pe care a ținut-o ascunsă mulți ani

Ajuns la 37 de ani, Connect-R încă nu a trecut complet peste drama despre care a aflat de la părinții săi pe când era la vârsta adolescenței. Cântărețul a descoperit că, de fapt, el nu a fost primul copil al familiei.

Cu mulți înainte de nașterea lui, mama sa a adus pe lume un băiat, care, din nefericire, a murit la doar șapte luni. Fratele artistului a avut probleme de sănătate şi din cauză că medicina nu era atât

de avansată ca în zilele noastre, doctorii nu au reușit să îl salveze. Părinții lui Connect-R au suferit enorm, iar când au aflat că vor avea un nou moștenitor au simțit vestea ca pe o minune.

Invitați în cadrul unei emisiuni, Connect-R şi părinţii săi au vorbit despre drama care le-a marcat viața.

“Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum.

S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a declarat mama artistului în cadrul unei emisiuni TV.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret din 2016. “Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot.

Sunt aproape 2 ani de la divort. 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut. sursa:cancan