HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru. Cele mai norocoase zodii în 2020: Taurii vor avea explozii pozitive pe destin, Peștii trec printr-un tsunami

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat, miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru anul 2020.

HOROSCOP BERBEC–  Un an foarte dificil. Pe 28 ianuarie va intre în zodia Berbecului Luna Neagră, care este considerată un malefic. Cea mai bună perioadă a Berbecului poate să fie undeva în luna februarie, august și în septembrie.

HOROSCOP TAUR – Va avea la început de an un fel de explozii pe destin. Cei care nu și-au găsit menirea în viață, nu știu ce misiune au, se pot trezi în situații ingrate. Cea mai bună perioadă va fi luna august.

HOROSCOP GEMENI – La Gemeni este liniștea dinaintea furtunii, în sensul bun al cuvântului, pentru că axa karmică va intra undeva pe data de 5-6 iunie în Gemeni și în Săgetător și mulți din tre ei se vor gândi la cum au evoluat. Fiind un an al extremelor, pentru unii ar putea să fie foarte bine, dar pot fi și prinși cu garda jos.

HOROSCOP RAC – Racul are, cel puțin prima parte a lui 2020, marcată de axa karmică Rac – Capricorn, după care cei care nu au rezolvat și nu au înțeles ce trebuia, pot avea probleme și din vară încolo.

HOROSCOP LEU – Are un 2020 cu probleme care pot ține de copii, dragoste, chestiuni care sunt foarte profunde. Partea pozitivă poate să țină de creativitate, în mod deosebit.

HOROSCOP FECIOARĂ– Are un an cu cumpene din cauza axei care va intre în Gemeni și în Săgetător.

HOROSCOP BALANȚĂ– Balanțele trebuie să înțeleagă faptul că Luna neagră care va intre în Berbec pe 28 ianuarie va fi în relație directă cu ceea ce înseamnă colaborările, parteneriatele, relațiile sentimentale, trădările.

HOROSCOP SCORPION – Un an destul de dur în care soluțiile vor fi într-un plan extrem de subtil, adică mai mult decât ce vor putea accesa cu ajutorul intuiției.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Va avea un an catastrofal din toate punctele de vedere. Trebuie să conștientizeze că aspectele sunt delicate, dar salvarea e pe astrograma fiecăruia.

HOROSCOP CAPRICORN – 2020 va fi un an destul de ciudat. Până spre vară nu scapă de șocuri. De acolo se va duce totul pe sănătate, loc de muncă, dar și relațiile noi apărute în 2019.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Vărsătorii saturnierni pot fi afectați într-un astfel de an pentru că Saturn este în Capricorn, unde este karma negativă. Spiritele uraniene vor avea un an bun din multe puncte de vedere.

HOROSCOP PEȘTI – Efectul eclipselor din 2020 poate fi ca un fel de tsunami pe destin. Cei care în 2019 au fost afectați de Luna Neagră mulți pot să răsufle ușurați, dar alții vor putea să aibă probleme în continuare. Trebuie să fie cu mare băgare de seamă. sursa:stiritv